tisdag - april april?

Riktigt aprilväder ute, ena sekunden snöar det och i nästa skiner solen igen och fåglarna kvittrar nästan irriterande högt. Okej, det är kanske bara jag som är stingslig idag, det där med geografirprov är inte bra för min hälsa. Att sluta innan 12 och behöva åka hem direkt för att plugga är verkligen ingenting någon har mått bra av. Dock kan jag gratulera mig själv för kampanjen imorgon verkar vara helt klarplanerad och jag har läst nästan alla sidor till provet, good work!

Tisdagar är verkligen ingen spännande dag. Planen var att befinna mig på MUF ikväll och ladda inför morgondagen med filmkväll men det ser inte ut som om det kommer att inträffa då jag har alldeles förmycket att stå i. Men hey, jag fyller faktiskt 18 på lördag och det ska smygfiras redan på fredag så det är mycket att stå i nu i dagarna. För tillfället är jag helt slut och orkar inte lyfta ett finger men det kommer, ja det kommer.

Dansen igår var great, att dansa
Tomb raider på Vasa Teatern i vår blir superkul. Ett ca. 12 minuter långt medley och jag kommer säkerligen falla ihop i kulisserna efterråt eller helt enkelt försöka träna bort rökkondisen redan nu men ändå, supersuperroligt ska det bli! Och koreografin är riktigt snygg den med.

Angående bloggnätverket som så många har undrat om så ligger det i träda. Projektet hade en rivstart men det föll ihop ganska snabbt då det visade sig att jag verkligen inte har tid med någonting så stort nu i tvåan och att det där med att koda en hemsida inte var gjort på en kafferast men ta ett djupt andetag, det kommer igen och förhoppningsvis redan i höst startar vi igång.

Nu väntar rooibosthé och SATC för att unna mig själv lite vila, arrivederci!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback