recap: onsdag - fredag

Lill-lördag + lång sovmorgon equals utgång. Jag, Lova och Emelie Klasson slet oss en kväll från pluggböckerna och bestämde oss för att besöka Little Persia på Södermalm för billig öl och chilinötter. Inte så glamouröst, jag vet men mysigare ställe får man leta efter och skönare klientel också när man vill hitta något lite lugnare.
Inte allt för sen hemgång för mig då jag sussade sött i min säng strax efter 01 men ack lika roligt för det!

Torsdagen flöt förbi som seg sirap. Jag befann mig med en piggelin i handen klockan 11.10 i skolan för att ha TEX, upptäcker att vi inte har någon lektion och har plötsligt hål fram till kl. 14 då matten börjar. Jag och Johan hamnade på skolgården i ett par timmar i solen, pratandes och stönandes över hur orättvist det var då vi faktiskt kunnat legat hemma och sovit istället för att befunnit oss i skolan. En bravad att jag lyckades hålla mig kvar på Östra Real för att faktiskt sedan gå på matten och för första gången på länge riktigt förstå, yes!

Fredag och idrottsförhör kl. 8.00 är ingen vidare kombination. Att sedan dansa salsa resten av lektionen var faktiskt helt okej och innehöll en hel del fniss, dock var jag mest för nervös för att kunna koncentrera mig. Muntligt nationellt svenska b-tal lektionen efter då jag talade om "Övervakningssamhället på fler än ett sätt", ganska intressant om jag får säga det själv.
På eftermiddagen kom Gustav Fridolin till skolan men istället för att predika miljöpolitik som förra gången talade nu denna sötnos om journalistik. Förvånandsvärt ointressant. Som miljöpartist var han extremt värd att lyssna på, inte för att jag delade en ända åsikt men för att han fascinerade mig. Som journalist å andra sidan var han ett sömnpiller utan like.

 
Två grabbar i vårsolen


Begav mig mot Upplands Väsby för en utflykt med pojkvännen. Då denna ort ligger praktiskt taget mitt i mellan Uppsala och Stockholm hade vi bestämt oss för att ta en promenad i solskenet i området och sedan fika. Det blev en ganska intresseväckande promenad och väldigt mycket skratt innan vi hamnade på något vi trodde var ett genuint konditori men det visade sig vara pre-fab. chokladbollar och det serverades inget bryggkaffe. Hur som helst, var det en mycket trevlig eftermiddag och som ett plus i kanten fick jag reda på att jag har fått ett riktigt betalande skrivjobb också!

Nu vankas utgång om man får tro Johan rätt!


Kommentarer
Postat av: Josefine

Gillar du din nya lekkompis?
Bilderna var bra, även om gallret bakom Johan var lite skrämmande - man skulle nästan kunna tro att det var ett fängelse, eller något...

Postat av: Bells

Josefine: min kamera? oh yes! gallret och Östra går hand i hand, det vet du. Bara de allra modigaste vågar börja där ;)

2007-03-31 @ 13:08:43
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback