onsdag - nationell kampanjdag

Om du ogillar MUF så sluta läsa nu. Och om du är kvar har du säkerligen inte missat att det var nationell kampanjdag och det har varit muf:are överallt i alla städer, byar och hörn för att göra just dig uppmärksam på våra idéer.
Självklart deltog jag och hurtigheten själv pallrade sig iväg 9.00 (notera att jag inte började skolan fören 12.30) till lokalen för att förtära kampanjfrukost bestående av popcorn och juice. Inte illa... sedan begav det sig mot Östra Real för att våldta kopiatorn för att försöka trycka fler dubbelsidiga broschyrer och värvarkort. Efter min och Jades lilla dust i biblioteket blev det dags att möta upp Sarah och Felicia för lite seriöst kampanjande.
Dagen bestod av mycket dans eller ja, runt-stuffande, flygbladsutdelning och diskussioner om politik. Med andra ord var det en mycket lyckad kampanjdag och vi lyckades värva 9 medlemmar. Great!


image322
Såhär glada blir mina flickor av att kampanja


Eftermiddagen istället var av lugnare slag. Megalång kö på solariet vilket innebar att jag hann läsa mer i The Picture of Dorian Gray och sedan blev det en liten nap i värmen. Mötte upp pojkvännen och Calle som besökte storstaden för att vara finkulturella på Dramaten och sedan jäktade jag hem för middag. Stressigt nu men imorgon, åh imorgon är jag ledig, mjau!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback