onsdag - kärlek och shopping går hand i hand

Jag är helt kär i våren och allt vad det innebär, även om jag fortfarande fegar i min skepparkavaj från Boomerang som mest får ligga över väskan eftersom det är så varmt i solen. Men som jag njuter, och unnar mig saker. Ja, för våren får oss alla lite off balance och helt plötsligt står man där med en glass i varje hand trots att kontot gapar tomt, men så får det bli ibland.


I tisdags tog jag mitt pick och pack
och hoppade på tåget till Uppsala för att träffa pojkvännen och vi hamnade på Café 018 med varsin isthé respektive islatte för att fira vårens intågande och samla krafter inför solglasögonshopping och den eviga jakten på min Acnekjol. Så mycket till shopping blev det däremot inte för vi tog bussen hem och valde att spendera resten av dagen/kvällen med film, promenader och prat, riktigt trevligt.

Onsdagen innebar utvecklingssamtal vilket i sann Östra Real-anda innebär att man är ledig hela dagen förutom under en kvart då man ska befinna sig med sin mentor och diskutera allt mellan himmel och jord men i mitt fall ingenting som har med skolan i sig att göra. Favoritämnet för dagen verkade vara fräknar då jag är den typen av person som får massa ljusbruna fläckar över näsan så fort solen tittar fram och min lärare tycks ha en faiblesse för fräknar.
Innan jag satte mig i den kvalmiga salen hann jag pussa Chris hejdå, bege mig till Stockholm, träffa Lova och kanske det bästa av allt; köpa min efterlängtade kjol!
En skönhet i sin renaste form med paperbagwaist, fickor, kornblå och alldeles alldeles underbar! Tackar pojkvännen för att han via SOLO i Uppsala fick reda på att Stockholmsbutiken fått in en ny leverans av dessa eftertraktade dyrgripar.

Nu väntar mer glass, plugg och ikväll blir det utgång på Södermalm med lite vänner, mysigt!

Kommentarer
Postat av: Mårten

Annars kunde du ju ha sparat pengarna och satt på dig en lila systembolaget-kasse. Kanske inte lika chict men de verkar ju likna varandra!

"-Oh, vilken häftig kjol! Vart är den ifrån?
- Systemet."

Hur coolt vore inte det?

2007-03-29 @ 17:55:30
Postat av: Bells

Mårten: du har en poäng där!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback