om världen bara ville som jag

Måndagmorgon, rån med vaniljfyllning och MUF Östra är en fantastiskt kombination. Jag missar spanskan, jag får en sockerchock och slår ihjäl tid med andra frihetskämpar, det är härligt. Imorse blev det min tur att tillfälligt träda i kraft som ordförande och hålla en snabblektion i kampanjteknik då Klasson befann sig i Blackeberg och kampanjade på riktigt. För övrigt fick vi en pre-view på materialet också, snyggt.

Vidare in till city med Josefine för att leta efter Acnes supersnygga
kornblå kjol med paperbagwaist som jag hade bestämt mig för skulle bli min. Tyvärr visade det sig att en mängd andra 34:or tänkt samma sak för det fanns inte en enda kjol någonstans i Stockholm för mig att adoptera, så jag får vänta några veckor och försöka på nytt. Inte heller fanns ett par vita, långa Converse "Chuck Taylor's" att finna på NK. Sicken otur jag hade, men jag får försöka med friska tag nästa vecka istället. Inte för att jag behöver ett par vita tygskor nu eftersom vädergudarna passade på att spela oss ett spratt idag med regn, snö och solsken om vartannat. Frustrerande.

Diskuterade genteknik på naturkunskapen idag, intressant! Vi fick ta ställning till en mängd frågor angående kloning och liknande och det var förvånandsvärt många konservativa elever i min klass. Hur som helst blev det en del intressanta och spännande diskussioner och sådant gillar vi, skarpt.

Arrivederci!


Kommentarer
Postat av: malin

psst, långa vita chuck taylors lär du lätt kunna hitta på fler ställen än nk. try vilken sportaffär eller streetskoaffär som helst.

2007-03-19 @ 20:53:34
Postat av: malin

psst, långa vita chuck taylors lär du lätt kunna hitta på fler ställen än nk. try vilken sportaffär eller streetskoaffär som helst.

2007-03-19 @ 20:54:20
Postat av: Shaz

Annars kan du också spana in H&M som har sjukt snygga vita tygskor (i blått, svart, beige också) endast för en hundring! Om du nu inte vill ha Converse ;)

2007-03-19 @ 21:05:27
Postat av: Anonym

eh
frihetskämpar??

2007-03-19 @ 23:09:41
Postat av: alexandra

kjolen är riktigt snygg faktiskt :)

Postat av: Bells

Malin: det vet jag också, helt tappad bakom flötet är jag inte än. Men samtidigt samlar jag gärna fler NK-poäng som jag sedan kan shoppa gratis för.
Shaz: tack för tipset!
Anonym: liberaler och fellow mufare.
Alexandra: den är adorable!

2007-03-20 @ 15:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback