lördag - födelsedag, 18 år

Att vakna med ett bultande huvud i ett alldeles för varmt rum kanske inte är det ideala på sin födelsedag men att sedan väckas på riktigt av att familjen som traditionen sig bör kommer in och sjunger med blommor, tända ljus och paket är alltid lika mysigt. Att sedan få amerikanska pannkakor och bacon medan man öppnar paket är någonting att ta fasta på. Att sedan få alldeles förträffliga presenter är alltid ett extra plus i kanten.

I paketen som under dagarna har ramlat in har jag hittat några speciella favoriter:
Skultuna-halsband av pojkvännen min
Alex & Chloé-halsbandet  "Coco is dead - knife fight"
Halsband från Efva Attling av mina äldsta pinglor
Armband från Dyrberg/Kern av Elisabeth
Sony DSC-T50 digitalkamera special edition
Pashminajsal från Nepal
Mönstrad tunika från Urban Outfitters
Presentkort på Hasseluddens Yasuragi-SPA
Egendesignad klänning från Stay Free
+ en mängd andra fina presenter så som kläder, duschcrême från Philosophy, en oanständig mängd vin, smycken, kokbok, pengar, blommor i mängder, Salem al Fakir CD och mycket mycket mer.

Solen sken lyckligt nog på min födelsedag och det ser jag jag som ett tecken och det ledde till att jag släpade med mig pojkvännen ut på promenad vilket alltid är den bästa kuren mot baksmälla. Efter det blev det lite födelsedagsfika med hallonmousse-bakelser som uppvärmning inför nästa helg då storsläkten kommer på besök.

Kvällen kom och det enda jag hade fått reda på var att vi skulle ut, men var det fick förbli en överraskning. Klänning, Pucci-sjal, pumps och kuvertväskan fick åka på och vi begav oss iväg. Hamnade tillslut på Hamburger Börs med ett glas champagne innan middagen och Invited to Labero. Jag har alltid fascinerats av magi och då passar det att gå och se en av världens bästa illusionister tillsammans med hela familjen. Gulligt initiativ av familjen att välja något som passade även lillebror och det var mysigt att göra någonting tillsammans.

På det stora hela måste jag säga att jag har haft en fantastiskt helg som enbart har gått ut på att fira min födelsedag. Jag har fått uppleva den med alla jag älskar och håller nära och fått en mängd presenter och god mat. Någon direkt ålderkris har inte infunnit sig än, tack och lov, däremot har jag insett att jag nu officiellt, på pappret åtminstone är vuxen samt att mitt leg. har blivit min nya bästa kompis. Arrivederci!

Kommentarer
Postat av: Jenny Kullin

Låter som en otroligt bra helg ;D

Postat av: hanna

det låter verkligen som en superhelg! grattis föresten, äntligen 18! ;)

2007-03-26 @ 17:48:38
URL: http://hannamariefiddeli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback