helgen

Efter att ha varit sjuk i nästan en vecka infann sig ingen direkt fredagskänsla trots att jag försökte framkalla bitterljuva minnen med pizza på CiaoCiao med flickorna på lunchen, belgisk choklad under föreläsningen av Carlos Rojas och sedan fika på L'Angolo med Elisabeth. Nada prada. Istället tog jag en power-nap när jag kom hem för att orka hålla ögonen öppna under kvällens balettföreställning av Romeo & Julia på Operan. Supersnyggt var det verkligen och effekten av scenografin, kläderna, musiken och dansen var enastående. Jag älskar att gå på Operan med farmor och se en bra föreställning, dricka bubbel i pausen och bläddra i programmet senare på kvällen innan jag går och lägger mig. Great!

Vaknade vid 10-tiden på lördagen av solen som strålade i ögonen och kan man vara annat än lycklig när man upptäcker att våren har kommit för att hälsa på i år igen? Hurtiga jag och min pojkvän traskade runt Skeppsholmen och lunchade inne i stan i vårsolen och gissa vad? Jag kunde ha min väst utan att frysa armarna av mig och det var alldeles underbart mysigt i solskenet! Fick även se en skymt av demonstrationen för Ungdomens Hus som traskade förbi oss vid Norrmalmstorg och som vanligt blev jag livrädd vid åsynen av stora folksamlingar men lite spännande var det.
Kvällen spenderades i Hammarby Sjöstad hemma hos Klasson som annordnade Schlagerafton med vin och drinkar för ett antal trevliga människor. Självklart vann rätt band också, heja The Ark och Ola Salo!

Söndag och solsken igen. Vilket självklart innebar en ny promenad men denna gång ute i Mälarhöjden där vi traskade i gruset ner mot Örnsberg. Sedan blev det en kort tur in till city där jag tog upp jakten på det perfekta rosa läppstiftet och fann ett helt okej alternativ från Isadora som fick följa med hem.
Under eftermiddagen och kvällen låg vi mest i soffan och såg North Country med vanligtvis snygga Charlize Theron i huvudrollen och precis som vanligt så vaknade feministen upp inom mig och jag ville diskutera kvinnofrågor halva natten, inför döva öron. Men jag älskar när filmer taggar till och väcker starka åsikter och känslor, för det är så man vet att det är en sevärd film.

Hoppas ni också hade en bra helg i solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback