för det ska firas med bubbel

Onsdagen var en händelselös dag som innehöll glass och cigaretter på skoltrappan för ja, när det är vår trängs Östra Realarna på skoltrappan för att pressa och glassa i säsongens solglasögon och självklart krigade vi också till oss platser. Hierarkin på trappan är hård och ska följas till punkt och pricka, treorna väljer platser först sedan tvåorna och ettorna får helt enkelt sitta på de sämsta platserna där det är grusigt och skuggigt, men så kan det gå och än dag kommer det vara ettornas tur att välja plats först. Gymnasieskolan på Östermalm kan liknas för den afrikanska steppen, störst vinner.

Då Josefine fyllt 17år var det dags att fira hennes födelsedag och hur gör man det på bästa sätt om inte med lite bubbel på lill-lördagen? En inbjudan till C/O Stockholms VIP-kväll ramlat ner i min brevlåda så tog jag med Josefine på eventet för att sunkta över Marc Jacobs nya pumps i lack och såklart Acnes hypade kjol i indigoblått. Det bjöds på bubbel med tilltugg men framförallt en goodiebag när vi lämnade tillställningen innehållande skönhetsprodukter från Laura Mercier, Akademikliniken, Philip B, Dermalogica och mycket annat.

Sedan hamnade vi den gamla godingen Café 60 för kärleksmums och thé alldeles för länge in på kvällen. Det diskuterades helgens stundande cocktailparty och hur vårt skrivande hamnat i bakgrunden sedan vi började på gymnasiet. Men vänta bara, en dag kommer min debutroman finnas ute i butik!


Det är alltid trevligt att gå och lägga sig på tok försent med ett leende på läpparna och veta att man förgyllde ytterligare en vardagskväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback