en helg som innehöll allt

Ytterligare en helg har passerat i en rasande fart! I fredags höll jag och Klasson ett cocktailparty i Sjöstaden för 15 av våra närmaste vänner och bekanta. Superlyckad kväll då loungemusiken spelades högt, vodkadrinkarna flödade och det dansades hejvilt. Mycket trevligt måste jag säga och en eloge till Fabi som lyckades ta sig hem stående någorlunda rakt.

Lördagen blev av lite lugnare slag med sovmorgon, minibrunch och sedan fika med tjejerna på L'Ang för att diskutera gårdagen och min födelsedag den 24 mars men främst utgången den 23:e. En trevlig stund med tjejsnack och muffins och en pojkvän vars öron förblödde när vi nämt ordet skor allt för många gånger!
Hem för SATC, middag och sedan myskväll. Precis vad jag behövde efter en slitsam fredag.

Söndagen spenderades till stor del i Globen. Lillebror min hade med sitt Huddinge 93 tagit sig till final andra året i rad i Mitt I-cupen (tidigare Vivo-cup) och det var dags att finnas på plats i hockeymundering och med visselpipan till hands. Efter två vändor i utvisningsbåset för min brors del vann tillslut Huddinge över Nacka och segern var officiellt i hamn. För smågrabbarna blir det middag på Hard Rock men för min del njuter jag av lugnet hemma och det blir OC och SATC resten av kvällen. Det är dags att ladda inför en spännande vecka som väntar!

Kommentarer
Postat av: alexandra

Hej!

Jag vet att du pratade om något "bloggnätverk" på din blogg för ett par månder sedan. Är det något som trätt i kraft eller stanna det vid bara prat?

Postat av: Mysse

Tihi, medlidande med Chrissy ftw = )

2007-03-25 @ 18:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback