sommar 2007

Vad ska du göra i sommar: Det ska göras en hel del i sommar. Nu väntar Dalarna för en helg med släkt, pojkvän och andra galna dalmasar. Sedan bär det av ut till landet på Torö en sväng. Direkt efter det väntar Marbella med familjen, tennisveckan i Båstad med Vici, Zakynthos med vännerna samt sist men inte minst USA med Chris för att träffa hans pappa och släkt. Det ser ut att bli toppen i sommar!

Sommarens plagg: Klänningen från skolavslutningen, min marinblå minikjol och som vanligt shorts i mängder.
Sommarens accessoar: Svår fråga. Antagligen solglasögon precis som alla andra år, och självfallet scarves så som min Missoni och Pucci.
Alltid i väskan: Mobil, nycklar, plånbok och läppglans.
Sommar för dig: Alltid Dalarna över midsommar. Torö och saltstänkta dagar i Skärgården samt sommaräventyr med vännerna. Rejäl svensk sommar det.
Restips i sommar: Res i Sverige, upptäck vårt land. Annars tycker jag väldigt mycket om Visby och Båstad också.
Vad läser du helst: Romaner, romaner romaner. I år blir det mycket Bret Easton Ellis och självklart den sista delen i Harry Potter-serien!
Bästa Sommartipset: Min lilla båt, vattenskidor, öl, grillkvällar och lata dagar. Ligga på en klipphäll och läsa för att sedan slänga sig i vattnet - soltorka och avsluta med mammas tonfiskröra och Singoalla-kex.


Kommentarer
Postat av: fanni

vartifrån kommer klänningen?

2007-06-20 @ 22:45:30
Postat av: Bells

Fanni: Ett australiensiskt märke som säljs på Åhléns City.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback