recap: midsommar & torö

Mycket har hänt och då jag ofta befinner mig på platser utan internet så har bloggen blivit lidande, vilket är tråkigt. Hur som haver så har jag haft väldigt roligt undertiden så det spelar inte så stor roll (för mig)!

Midsommarhelgen började med bussen upp till Leksand för att mötas av mulet väder och inte någon direkt värme. Ett besök i mommo och moffens nya lägenhet och en chans att förundras och chockeras över att dom verkligen har sålt sin villa med tillhörande tomt i Västanvik och flyttat in till "stan". Som för att trösta mig lite så tog jag och Chris en sväng på byn för en liten guidad tur innan det blev middag och vin på Bosporen. Efter det blev det självklart ett besök vid Sveriges största majstångsresning i Gropen och sedan lekte vi som små barn på ett närliggande tivoli. Roligt att se hur mycket folk som besöker Leksand under midsommar, befolkningen ökar med ca. 100 000 personer bara över helgen och det märks kan jag säga er!

Midsommardagen spenderades i Västanvik hos kusinerna då man firar midsommar en dag senare i byn. Det regnat så smått men trevligt var det ändå med kaffe och dopp i bystugan och små grodorna utanför. Under kvällen besökte vi byfesten i hällregn, spelade på chokladhjulet utan någon vidare lycka och dansade i den gamla brandstationen. Traditionellt och mysigt!

Vi åkte hem på söndagen till Stockholm igen efter en härligt midsommarhelg med mycket Buzz Jungle Party och bus men ingen rast och ingen vila för redan på måndagen åkte vi ut till landet för att under tisdagen göra årets första båtfärd till Rassarvikar, grilla utomhus och äta mängder av jordgubbar. Jag älskar mitt landställe och jag älskar verkligen skärgården!


    

Planerna nu är att vara i Stockholm till på söndag då jag styr kosan mot varmare breddgrader, närmare bestämt Marbella för en vecka solande med familjen!

Kommentarer
Postat av: Klasson

Hade kunnat vara Josses söta småsystrar ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback