hela helgen

Hela helgen har varit fantastisk, och då verkligen fantastisk! Äntligen känns det som om solen och sommaren är här!

Fredagen startade med idrott och sedan en rad av lektioner som bara flöt ihop i ett. Lämnade geografin för studentmottagning i Huddinge då Sara tagit studenten och nu väntar livet och sedan läkarlinjen för flickan. Duktigt duktigt. Men efter lite prinsesstårta så begav det sig till Uppsala där jag träffade pojkvännen för den traditionsenliga pizzakvällen och sedan Pirates 3 på bio med Sanna och Billy. Jättetrevligt! Även om filmen kanske inte var något att höja till skyarna så var det åtminstone mysigt att sitta i biomörkret och äta popcorn med vänner.

Sovmorgon på lördagen och sedan frukost ute i solskenet med nybakat bröd innan the tour of Uppsala började. Jag har befunnit mig i Uppsala x-antal gånger men aldrig riktigt beskådat några sevärdheter på närmare håll så nu var det minsann dags. Det blev mycket promenad och intressanta anekdoter då Chris visade sig vara en prima guide. Hela turen avslutades i solskenet i stadsparken där vi åt smörgåsar, bigaråer och minijordgubbar.
Sen blev det tåget till Stockholm för middag hemma och Cold Case på kanal 5 innan vi pallrade oss iväg till Lova där det var middag. Vi kom i tid till efterrätten ute på gården och till tonerna av Arman på gitarren så blev det äppelpaj som Bessie bakat och glass. Kvällen följdes av öl, chilinötter och mycket prat och skratt. Precis som vanligt hemma hos Lova så var det jättetrevligt.

Söndag och innerstaden var planen. Vi hamnade i Kungsan för Smaka på Stockholm där vi åt lunch som avslutades med vitchoklad pannacotta med färska jordgubbar. Josse och Klasson kom även förbi ett slag. Härligt med solsken och slappa dagar och ikväll blir det Traffic på tv med familjen. Nästa vecka blir hektisk men underhållande med diverse utspring, födelsedagar, klassgrillningar och utgångar. Det kan bli slirigt på stan med andra ord men efter en lugn helg är jag mer än förberedd, arrivederci!

Kommentarer
Postat av: arman

hey ya, hey ya!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback