händelserika dagar

Det har hänt mycket sedan jag bloggade sist men först och främst kan jag börja med att göra mitt grattis hört över internet nu när Chris har fyllt 18 år, grattis grattis grattis! Sedan kan jag haka på Klassons hat mot kollektivtraffiken då jag själv fick utstå en helvetesresa till Uppsala i söndags som tog 3 timmar då det spöregnade ute och ingen verkade ha uppfattat att det numera är sommartidtabellen som gäller. Suck. Och för att avsluta med min kanske mest chockerande upplevelse så har lillebror fallit för grupptrycket och rakat av sig hela sin blonda kaluffs under en fotbollsturnering i Örebro då helt plötsligt tränarna kläckte ur sig den "fantastiska" idén att alla skulle gå omkring som fängelsekunder hela sommaren. Hjälp!

Pojkvännens födelsedag har självfallet firats med champagne och pussar i massor. Middag på Herrgårdsvägen i måndags med de 30 närmaste då det serverades tre rätters med Amanda samt vän som servitriser. Sedan bar det av till Avec för lite drinkar och trevligt sällskap. En riktigt toppenkväll! Bildbevis är på väg.
Då födelsedagen först inträffade på tisdagen så blev det forsatt firande med sång okristligt tidigt på morgonen, fika på 018 och sedan släktkalas på kvällen. Mycket trevlig dag som startade med långfrukost på verandan och slutade med Scrubs i soffan. Perfekt avslut på födelsedagen.

Idag, onsdag har jag dragit mig hemåt Stockholm igen men inte fören vi hann avverka öl och chilinötter på Avecs uteservering i solskenet för att fira att lönen trillat in och att jag hittat en sinnessjukt snygg sjal på H&Ms herravdelning. Ikväll var det planerat rosévin på Pontus by the Sea alt. Strandbryggan med min PIC tycks banga och det gör jag med. Det är dags att vila upp sig innan jag och Chris tar vårt pick och pack och beger oss till mysiga Västanvik/Leksand över midsommarhelgen för knättoffsar, galna dalmasar och små grodorna vid bystugan. Adjöss sötnosar!


Kommentarer
Postat av: Josefine

Gick mor din i taket när hon såg Eric igen?

Postat av: Bells

Josefine: ja, hans huvud består numera av två utstående öron och en jättenäsa.

2007-06-21 @ 11:34:24
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback