dag 3, 4 & 5

Jades avskedsmiddag var en riktig höjdare om än sorglig, dock sker det riktiga avskedet först på lördag. Att lilla Lina var där var alldeles fantastiskt. Dagen efter var dock lite jobbigt att gå upp, att släpa sig till Upptåget och åka hem till Uppsala. Där väntade Gamla Uppsala och dess vikingamuseum samt mjöddrickande. Kändes en aning kulturellt att gå omkring bland högarna samt läsa om kvinnornas högre ställning på den tiden.

Torsdagen handlade om att återuppliva barndomsminnen i form av jordgubbsplockning, dock inte i mormor och morfars land utan självplock vid Ulva Kvarn. Så i solskenet plockade vi jordgubbar, sedan gjorde vi sylt till råga på allt. Vi må vara en pensionärspar men jag tycker om det, det är mysigt måste jag säga, och hey, mina vänner är bara avundsjuka, haha!

Under fredagen besökte vi världens ände (dock inte Trosa) utan Tierp för picknick och vandring i den miserabla staden. Jag har nog aldrig tyckt så synd om människor som dessa Tierpsbor, trots TV-reklamen så har jag inte blivit det minsta lockad att besöka Tierp igen. Dock har jag blivit en riktig hejare på det där med att pendla tack vare en pojkvän i Uppsala!
Tillbaka hem till Stockholm för att äta middag på TGI Friday's med lillebror, Elisabeth och Chris innan vi gick och såg den nya Harry Potter-filmen på Rigoletto. Självfallet var det en uppladdning inför boksläppet under natten så efter att vi hade myst i mörkret och klagat på alla fel i filmen så begav vi oss till Gamla Stan och Sci-Fi-bokhandeln för att köa inför bokreleasen. Efter ca. 4 timmar i kylan fick jag i alla fall med mig boken hem och likaså Elisabeth medan de två grabbarna för länge sedan tröttnat på vår småtöntiga fixering vid denna unge trollkarl och åkt hem. Det har nog aldrig varit så skönt att krypa ner i en varm säng som då.

Kommentarer
Postat av: alexandra

Har den där Elisabeth någon blogg? Om jag tänker på rätt människa så pratade jag med henne en hel del för ett tag sedan. På socker. Då jag inte längre existerar där har jag tappat kontakten med henne. Och kom på nu när jag såg namnet. Dock skulle det ju kunna vara någon helt annan men ;) men hade för mig att du kände henne?

2007-07-22 @ 10:17:16
Postat av: Bells

Alexandra: säger namnet Dimhiriel dig någonting?

Postat av: Anonym

Ja, det gör det (: haha, tack!

2007-07-24 @ 10:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback