recap: fredag & lördag

Fredagen bjöd på många aktiviteter av varierande slag men startade brutalt tidigt på morgonen med packningsångest inför Uppsala. Jag hatar att packa och särskilt illa är det att göra det 06 på morgonen, men vad gör man inte för kärleken säg?

För första gången på länge deltog jag på idrottslektionen med Duracell-Tina som lärare. Vi spelade tennis med skumgummibollar och jag spelade dubbel med Baryshnikov. Jag kan inte direkt säga att vi var duktiga, men roligt var det! Det där med idrottslektioner kanske är underskattat ändå?
Hamnade på MOCCO med Lova och Johan, mysigaste fikan på länge med en massa prat om sommaren och skratt. Jag älskar att sitta på MOCCO på håltimmarna, knapra på deras gigantiska bullar och dricka thé. Tyvärr tillåter inte min ekonomi det riktigt, men lite pengar går alltid att skaka fram.

Åkte till Uppsala efter skolan och möttes av en strålande glad pojkvän på tåget som kom med en glad nyhet om framtiden. Det är toppen att allt börjar ordna sig nu!
Tittade in på H&M för att leta efter den grå klänningen med klädda knappar som är totalt slutsåld i alla färgställningar i 32/34 i Sthlm men såklart fanns den inte kvar där heller. Och jag som inte direkt brukar hylla vår grannstad för deras fashion sense men tydligen har någon knipt de sista klänningarna i alla fall. Däremot har H&M en massa söta A-linjeformade kappor/kavajer till våren, kanske dags att investera i februari?

Hem till Chris för middag och OC-mys med kortare avbrott i form av rökpauser i den iskalla kvällsluften. Efter mycket mys framför TV:n hamnade vi i köket med thé och prat. Det är verkligen något speciellt med kök, magin som gör att man kan prata om timmar och inga samtalsämnen är förbjudna. Det påminner mig om åttan och nian när vi gamla tjejer kunde sitta i Mys kök nätterna i ända och dricka thé, rosta formfranska och prata om allt mellan himmel och jord.. ända tills vi kom in på politik och det blev hetsiga diskussioner mellan vänsterflickor och liberaler.
En kvällspromenad hann vi med också längst det frusna vattnet i Sunnersta där jag fortsatte att mala på om det förfluta, men det är så mysigt ibland att bara prata för någon som lyssnar. Sådant uppskattas verkligen och det var länge sedan jag kunde göra det.

Vaknade av att Empan ringde på lördagen för att diskutera fikat på L'Angan då sommarplanerna skulle spikas. Fick pannkakor och thé vilket räddar de allra flesta mornar, även om jag nästan missade bussen på kuppen. Tåget var fullpackat och jag hamnade bredvid en öppet homosexuell karl i rosa t-shirt och hästsvans som pladdrade på hela vägen till Stockholm (för döva öron bör det tilläggas då jag läste min bok). Fick för övrigt en present att pojken idag, en bok. Det är helt klart underskattat att köpa sina favoritböcker till andra!

Pingelfika som slutade med att det bara var jag och Jade som diskuterade gamla Ayia Napa-minnen och åt lunch. Det var mysigt och sommarplanerna börjar formas på riktigt nu. Nu väntar bara samtalet om ekonomisk uppbackning här hemma, men Napa och Båstad är spikat i år igen. Så sommaren ser inte allt för tokig ut heller, mjau.

Ikväll har Sofia villafest men vi får se, jag är fortfarande väldigt krasslig så chips framför TV:n känns för närvarande inte helt fel. Jag åkte ändå hem från Uppsala för att ta det lugnt och inte gå på Theas avskedsfest på MUF utan för att vila upp mig, men samtidigt bor ju Sofia så nära mig, alldeles runt hörnet. Well, vi får se om jag slänger på mig stiletterna ikväll eller inte!

Arrivederci!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback