Måndag - back on track, again

m


Efter en supermysig helg med pojkvännen som landade i torsdags från USA så kändes det ganska bra att återvända till skolan och vardagliga rutiner. Lovet har varit jättebra, om än alldeles för kort för min smak och sista helgen var den ultimata. Bara slappa ute på landet utan föräldrar eller måsten, titta på Borta med vinden och mysa tillsammans efter ca. 18 dagar ifrån varandra. Toppen med andra ord!
Mammi hann även fylla 50 år under den sista helgen vilket firades i all stillhet med diverse fina presenter som även jag tänker lägga beslag på och "låna", och mycket god mat.

Måndagen kom och skolstressen satte in direkt. Jag behövde bara se Östra Reals fasad för att inse hur extremt mycket jag har att göra och det blev inte bättre med att vi satte igång stenhårt från första lektion utan något som ens kunde liknas vid en mjukstart. Men det kanske är bra att slängas in i vardagen igen, unmerciful.
Mysigt att komma tillbaka igen och träffa en massa chicks som det var länge sedan man umgicks med och trevligt att se välbekanta ansikten överallt.

Efter skolan blev den en nödvändig tur på stan för att avklara en del ärenden som att byta optiker, inhandla nya underkläder och body butter och nu, väl hemma väntar stenhårt pluggande av engelska och geografi efter middagen och sedan förhoppningsvis ett bad i Bvulgaris gröna-thé-badsalt, lite vardagslyx kan man allt unna sig. Dock känner jag mig ganska peppad inför att sätta tänderna i en hög med arbeten, men jag antar att den lusten kommer avta relativt kvickt. Hur som haver, arrivederci!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vadå "relativt kvickt". missbruka inte ordet relativt..

2007-01-08 @ 21:13:42
Postat av: chris

Relativt SAOL:

SAOL:
BETYDELSE: allmännare: som förhållandevis l. jämförelsevis l. efter omständigheterna är (ngt); som är sådan (föreligger i en sådan grad l. om- fattning) som man med hänsyn till omständig- heterna kan vänta; ss. adv.: förhållandevis, jämförelsevis; äv. med försvagning av bet. av relation: icke fuliständig l. total, resp. (ss. adv.): någorlunda, tämligen, ganska.

Altså inte missbrukat!

http://g3.spraakdata.gu.se/saob/

2007-01-08 @ 21:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback