HELGEN

Maowaowa, det är ungefär detta oseriösa låtsas läte som kan beskriva mig helg och som nu har fått mig att försjunka i djup dvala. Jag har sovit och ätit alldeles för lite hela denna helg men samtidigt haft så sinnessjukt kul att det lätt var värt det.

I fredags firades (lilla) Empan som fyllt 18 stora år och blivit vår alldeles egna finska tant i sällskapet nu. Det var middag hos mig för 11 glada flickor och pojkar, presentutdelning (oh Chanel!), mycket gott att äta och dricka, framför allt dricka och röj. Efter att mitt hus invarderats av främmande fjortisar som alla tycktes presentera sig som Jacobs flickvän och samtidigt undrade var shotglasen fanns. Min stora fråga är fortfarande vem denna mytomspunna Jacob är? Som tur var utlystes tävlingen "kasta fjortis" och snabbt var alla väteperoxiderade flickor ute ur mitt hus och vi kunde fortsätta kvällen. Hamnade hos Vici som hade fest, även om vi bara var där en stund var det trevligt. Vidare till MUF-lokalen för en tillställning med alldeles för mycket minnen från ettan på gymnasiet så vi avlägsnade oss relativt snabbt för att pausa på Donken i Slussen innan vi fortsatte tillbaka till Vici. Efter att ha fått Johan, Sarah och Chris i säng hemma hos mig stupade jag också i säng, förblindad av John Blunds sömngrus vid 05. Mycket lyckad kväll!

Att vakna strax innan 12 på lördagen var allt annat än himmelriket då ingen av oss mådde speciellt bra, dock efter en frukost á la Chris återhämtade vi oss en aning och efter att ha vinkat av Sarah och Johan kunde jag och Chris börja packa inför Uppsala.
Trassel med tågen och såklart var pendeln mer än lovligt försenad och till råga på allt började det snöa alldeles förskräckligt på väg till Thea och när vi kom fram såg pojkvännen ut som ismannen och jag som en eskimå. Utsökt middag tillsammans med goda vänner och på menyn stod sniglar, kreolsk gryta och hallondessert. Då vi som deltagit under fredagskvällen inte befann oss på topp så slutade kvällen relativt tidigt hos Thea för oss, sedan blev det bara OC hemma hos Chris resten av kvällen. Mysigt mysigt.

Söndag och snösnösnö utanför fönstret och definitivt ingenting jag ville pulsa ut i, men vad har man för val när man pendlar till pojkvännen i Uppsala? Inget, men som tur var fick jag i alla fall sällskap på bussen och tack vare Placebo - Running up the hill, så gick tågresan hem riktigt fort.
Att ha haft en bra helg gör hela veckan som kommer så mycket lättare att genomlida, Arrivederci!

Kommentarer
Postat av: Joey!

Måste ju säga att jag tycker lite synd om Jade när vi, helt hjärtlöst gick ifrån henne där utanför MUF..

Krya på dig darling!

2007-01-22 @ 17:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback