ge mig sommar, nu tack!

nununu



Den senaste tiden har jag reflekterat mycket över sommaren och allt som de ljumma dagarna och nätterna medför. För tillfället drunknar jag i skolarbete och självömkan men så fort solen lyser med sina varma strålar över min kropp så kommer jag ha glömt alla mörka tankar.
Alla samtal jag numera för leder på ett eller annat sätt in på sommaren och en tur tillbaka i minnet med glimmande stunder från Båstad, Mariaberget, Ayia Napa och USA dyker upp. När livet var lätt att leva.
Idag fastslog vi på riktigt att så fort maj startar så kommer också livet återvända med rasande fart och plötsligt finns inga måsten eller besvär utan det jobbigaste handlar mest om ifall jag ska ta den vita eller svarta bikinin till stranden, eller om vi ska köpa glass först eller åka vattenskidor först. Inse lättnanden i att bara lapa sol hela dagarna utan att reflektera över allt jobbigt runt om i världen. Om jag längtar.

Bara för att illustrera den lättsamma sommaren publiceras en bild från Ayia Napa-06, enjoy!


Kommentarer
Postat av: Jenny Kullin

Härlig Napa-bild ;D

Postat av: Vicki

Det är somrarna som gör livet så underbart! Speciellt Båstad på sommaren är oslagbart. Och det slog mig häromdan att det faktiskt inte är alltför lång tid kvar, alltid något att pigga upp sig med i vinterkylan :)

2007-01-29 @ 19:51:08
URL: http://viqi.blogg.se
Postat av: Clara

var oxå på ayia napa i sommras, black hawak, grabbarna grus, blue moon bar mm, you name it, i love it! ayia napa var toppen! vilket hotel bodde du på?:) diggar din blogg förresten;P

2007-01-30 @ 16:33:54
Postat av: Bells

Jenny Kullin: you bet!
Vicki: ja, tankarna om sommaren smälter (nästan) all vintersnö ;)
Clara: Kul! Jag bodde på Hotell Nestor.

2007-01-30 @ 18:11:12
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Sanna

Älskar din outfit, speciellt toppen! Så snygg och somrig! :)

2007-01-31 @ 17:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback