funderingar

Sitter och läser igenom en massa gamla poesi som skräpar på Sockerdricka och i datorn och det är synd att jag inte skriver längre annars än när jag verkligen har tid, för jag saknar det.
Att skriva brukade vara synonymt med mitt namn och var jag än gick hade jag ett anteckningsblock i väskan och en trubbig blyerststump så jag alltid kunde kladda ner strofer som dök upp i huvudet, men inte längre. Tydligen kan man lösenordsskydda vissa inlägg så som
Joanna har gjort, och om jag hade kunnat göra samma sak hade jag valt att göra det jag med. Jag saknar att kunna skriva om vad som helst utan att någon dömer mig men det skulle aldrig, aldrig falla mig in att vika ut mig känslomässigt och visa innanmätet för främmande personer på internet utan att kunna kontrollera vilka som läser. Så det där med lösenordsskydd verkar vara en bra sak.
Sedan har jag även funderat på det där med vilken inriktning min blogg har, och jag har nog egentligen ingen inriktning alls, det känns som man borde profilera sig lite mer, nischa in sig i något fack för att åtminstone få lite struktur på det där med bloggandet, men äsch det är en senare fråga.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Åh nej inte lösenordsskyddat! Alla bra bloggare sätter lösen på sina bloggar det är riktigt tråkigt och speciellt eftersom allt du skriver är väldigt välskrivet. Hoppas verkligen att den inte blir lösenordskyddad :)

ha en bra dag!

2007-01-18 @ 21:42:17
Postat av: Bells

Sofie: Joanna lösenordsskyddar vissa av sina inlägg och sedan delar hon ut lösenordet till vissa personer som då kan läsa, men sedan skrivs den vanliga "ytliga" bloggen som vanligt.

Postat av: Nathalie

Jag tycker inte att du behöver oroa dig för att ha en speciell inriktning på din blogg. Den är så bra just för att du inte har ett speciellt "tema" typ som mode, utan att du blandar allting. Du pratar om ditt eget liv, lite mode och politik. En mycket spännande mix, så fortsätt så!

2007-01-19 @ 09:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback