sjukling.

Åh nej, inte igen. Det var min första tanke när jag slog upp ögonen imorse och kände hostan rossla i luftvägarna, till råga på allt hade jag försovit mig med nästan 30 minuter. Hann i alla fall pallra mig iväg till skolan utan att känna efter hur jag riktigt mådde och på tunnelbanan med näsan i Linda Skugges nya roman kände jag hur förkylningen hade slagit klorna i mig. Suck. Så idag i skolan har jag gått omkring som i ett töcken men ändå lyckats producera två artiklar och skrivit ett halvdant matte c-prov.

Nog om tråkigheter och dags att berätta lite om min dag igår då jag inte hann blogga. Befann mig hela eftermiddagen på Rådhuset då det var rättegång och det var mycket intressant, dock skrämmande att se en väninna i en sådan situation. Jag lämnade den pampiga byggnaden med en sprängande huvudvärk och passade på att sova en stund i solariet när jag försökte återfå lite bränna lagom inför Alla Hjärtans Dag.
Hem för att fixa håret och äta lite middag inför Guccis VIP-kväll som jag tog med Klasson på. Otroligt trevlig tillställning och extremt professionell. Det bjöds på champagne och belgisk choklad prydda med Guccis emblem. Så vi passade på att bli lite slippriga under klacken medan vi nöp i vårkollektionen som presenterades och det krävdes en enorm styrka att inte ta fram kortet och investera i den ursöta wrapliknande klänningen eller i minikjolen i fuscia och vitt. Men trevligast av allt var nog giftbagen som innehöll ett glossigt häfte med hela kollektionen med catwalkbilder, en parfym, duschcrême och lotion.

Ikväll blir det bara att ligga hemma under täcket och försöka friskna till inför helgen, men det skulle inte förvåna mig om jag mår sämre imorgon. Jag tycks aldrig bli frisk från det här, suck. Nej nu väntar thaimat och Laguna Beach på TV innan det blir SATC-maraton. Arrivederci!


Kommentarer
Postat av: alexandra

hur kommer det sig att du fick en inbjudan till GUCCI om man får lov att fråga haha, bar nyfiken^^

Postat av: Bells

Alexandra: AmEx-platinum kunder fick inbjudan till deras VIP-kväll.

2007-02-09 @ 11:58:16
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: alexandra

okej, tack för ditt svar :)

2007-02-10 @ 10:31:26
URL: http://alexandragodtman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback