reunion

Dagens mål var att träffa My och ta en redig långpromenad och reda upp allt gammal groll som legat och skaft i våran vänskap och mycket riktigt så blev det. Vi traskade runt hela Slussen, genom Gamla Stan, runt Skeppsholmen och runt Djurgården innan det blev pannkakor med sylt och grädde. Det var trevligt att träffas och prata även om jag inte vet om jag sa allt jag borde, men jag kapitulerar alltid för människor jag tycker så extremt mycket om.

Dagens andra mål var att bege mig till Uppsala redan i eftermiddag men varken sola eller packa har jag hunnit och det känns som om det inte är värt att stressa sönder på lovet för så pass triviala ting så jag tror att det blir så att jag stannar i Sthlm en natt till för att skriva mina inbjudningar till min 18-års middag och hinna packa ordentligt inför den stundande helgen. Sedan blir det självklart lite OC-mys ikväll med nybakade bullar och Roobois-thé. Men det stör mig att jag ständigt gör folk besvikna över att jag inte är en superkvinna som faktiskt hinner allt som jag borde.

Helgen ser ut att fyllas av MUF och stress. Det blir Uppsalas Distriktsstämma med Chris i spetsen för hela slanten och så mycket bloggande tror jag inte att det blir direkt men trevligt blir det förhoppningsvis. Hoppas ni också får en smashing sista helg på lovet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback