LUGGslitande problem

Vem kunde ana att en lugg tar en evinnerlig tid att styla på morgonen? Inte jag i alla fall. Men imorse efter att jag hade fönat håret som vanligt så stod min nya lugg åt alla möjliga håll och det var bara att låna mammas rundborstade fön och börja om på nytt för att i alla fall hyfsat få fram en snygg lugg. Men nog om mina luggslitande problem för annars har den här dagen varit superbra helt utan anledning.

Det är så skönt att bara känna sig fullkomligt tillfredsställd fast det är onsdag och mitt i veckan. Idag har jag bara smyglett åt ingenting alls och gått på alla mina lektioner utan att klaga allt för mycket. Kan säkerligen förklaras med att jag har ätit godis som en galning hela dagen och med största sannolikhet varit hög på socker. Snart är det i alla fall lov och sista uppgiften lämnas in på fredag och den ska jag snart sätta tänderna i innan det är dags att packa inför Djurås. Som tidigare bloggläsare kanske minns
besökte jag Djurås tidigare under hösten med Chris, Klasson och Gustav för en lugn get-away ute på landet och nu är det dags igen, denna gång med familjen Notrica. Så det ser ut att bli en lugn start på lovet i alla fall, me like.
Vad ska ni göra på lovet?

Arrivederci!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Såg att det blir samma datum till Ayia Napa för oss som för er, vart skall ni bo någonstans? Ses där!

Postat av: Bells

Matilda: vi bor på hotell Nestor :)

2007-02-21 @ 17:33:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback