recap: helgen

Helgen kickade igång med att fröken Klasson, min partner in crime äntligen fyllde 18 år och det firades med buller och bång i Hammarby Sjöstad. Trots regnet var allas humör på topp och med en jordgubbs-bellini eller en av Gustavs luriga specialare innanför västen var alla desto mer sugna att röja natten lång - och det gjorde vi. Presenthögen växte stadigt och rösterna blev allt högre och mer exalterade. Förutom den sedvanliga "jag må hon leva" hann vi även med Duda-visan och annat skrålande. Tillslut befann vi oss nog alla på dansgovlet för vem kan sitta stilla till Maskinens "Alla som inte dansar är våldtäktsmän"?
En mycket mycket trevlig tillställning hos Klasson och in på småtimmarna vinglade vi alla runda om klackarna hemåt.

    

    


Lördagen var i desto lugnare regi. Vi lussebakade halva dagen och läste andra halvan. Tanken var att Kevin, Josefine och Elma skulle komma över på en spelkväll men då baksmällan satte stopp för ansträngande planer så blev det inte så. Tur det för efter middagen avslutades dagen på ett mindre trevligt sätt (även om det fick en smärre räddning av "Catch me if you can" och Doritos).

Söndagen startade med stålande väder och fortsatte med mer lussebullsbak. Nu väntar lite plugg innan det blir klassikern "Love Actually" på TV ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback