lucia.

Ja, igår var det ju Luciavaka och det var trevligt, lite väl trevligt kanske. Vännerna och jag tog oss till Wollmars för lite jägermeister, billiga drinkar och öl. Sedan var tanken att vi skulle till Democrazy men ingen av oss orkade gå någonstans i kylan så vi rullade över Mariatorget mot Baba Sonic där vi dansade oss svettiga in på småtimmarna. Kylan på väg till nattbussen däremot fick mig att kvickna till ordentligt. Däremot har jag ingen aning om varför jag vaknade upp med väskan full av fjädrar imorse. Qué? Masken påminner mig om barnkalas och sådant växer man ju aldrig ifrån. Ganska mysigt med andra ord!



  
Imorse ville huvudet sprängas men jag tog mig ändå till skolan för att kampanja med MSU Östra Real samt lite uppbackning från DS och Niklas Wykman. Det gick bra. Jag tror att vi slog nytt värvningsrekord med 44 nya medlemmar, samt nu har vi spräckt hundra-gränsen på antalet medlemmar i vår MSU-föreningar. Det är trevligt men det kommer också resultera i en jävla massa lussebullar som ska bakas inför julfikat på onsdag.

Efter lite broschyrutdelande och ischoklad traskade jag och Johan ner till Sture för att se Roy Anderssons "Du levande" med klassen. Det var min skoldag det. Doritos, Festis och film. Inte helt fel. Även om jag och Roy inte riktigt klickade. Jag tror att jag är mer artsy när jag inte är kung fu-bakfull. Men ska man bli kastrull-full om onsdagarna får man tåla lite smällar i efterhand.

Nu ska jag packa, plugga och peppa inför kampanjen på Kärrtorp imorgon och helgens aktiviteter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback