1:a advent och julhysteri

Herregud, jag har drabbats av decembersjukan till den milda grad att jag irriterar medresenärerna på tunnelbanan med att nynna "the christmas song" med the raveonettes högt, smula lussebullar till höger och vänster och shota julmust i miniflaskor. Jag har julgalen och helgen har inte bättrat på det hela heller.

Skrev religionsprov i fredags och betade således av de abrahamitiska religionera, well jag har åtminstone lärt mig mer om islam. Sedan tog jag tåget till Uppsala (med lussebulle i magen) och tog en lugn fredagkväll med Fight club och hetsiga diskussioner. Det började med att Chris hotade med att mula mig i snön, ordkriget uppstod när han uttalade det "mulla" som man tydligen gör i norra Sverige. Självklart hävdar jag som sann stockholmare att jag har rätt och mula är det korrekta ordet och uttalet. Sedan kunde jag inte heller acceptera slutet på Fight club, hey, skjuta bort sin ena schizofrena sida? Eller missuppfattade jag allt? Hur som helst. Det sög.

Lördagen var i lugnare regi. Vi bakade lussebullar, chokladdoppade peppisar och lyssnade på julmusik hela dagen. På kvällen kom Cemil, Thea, Hugo och Alle förbi och tillsammans bakade vi pizza, drack ansenliga mängder glögg och spelade TP.

Idag är det första advent och jag bara myser i min röda tröja från American Apparel. Nu vankas middag här hemma i julpyntade Mälarhöjden och sedan adventsmys. Ja Klasson, mys. Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag!

Kommentarer
Postat av: Klasson

snuskigt mysigt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback