zakynthos - en charterpinglas bekännelser

Att jag och Jade röjde rejält i Ayia Napa förra året är knappast en hemlighet och det har blivit mycket prat om den resan sedan dess även om de flesta inte har hört mer än en tiondel av allt galet vi var med om. I år var det dags för Zakynthos. Denna gång med andra förutsättningar: större resesällskap, älskad pojkvän hemma i Sverige och ytterligare ett år och förhoppningsvis lite mognad i bagaget. Trots allt det så var det en upplevelse som heter duga!

Jag, Sarah, Johan, Ronnie och Josefine möttes upp på Arlanda, en del mer förväntansfulla än andra och sedan bar det av. En vecka i +43 grader och solsken kan inte gå fel, även om man inte har pepparkaksgener utan istället har en tendens att bli röd och förväxlas med britterna. Inte för att peka ut någon, men jag tror att Johan led en aning av den smäktande hettan.
Om dagarna låg vi mest vid poolen utanför Karras hotell där rum 108 och 113 var det som gällde. Annars traskade vi på den finkorniga stranden, badade i havet och höll utkik efter Carettas Carettas (havssköldpaddor). Det blev mycket god mat (en överdos av pommes), färsk frukt och Bret Easton Ellis som avkoppling. Dock tog vi tag i den kulturella-biten redan på fredagen då vi tog en båtutflykt till Smuggler's Wreck, en turistfälla utan like som samtidigt bjöd på sjösjuka för 75% av alla passagerare på båten. Dock fick vi se mycket av ön från havet, Blue Caves och bada i turkost hav med kristaller på botten.
När mörket lade sig över den bergiga ön belägen där det Joniska havet möter det Adriatiska havet så var det högklackat på, middag på någon mysig restaurang och sedan fördrinkar på modernistiska Q-bar innan vi dansade tills fötterna blödde på Zero, Rescue, Ministry of Sound sponsrade the End eller Club Medousa. En promenad längs stranden och kanske ett nattbad på vägen hem.





    
    
 Att hålla sig i skinnet är inget man gör på charter, utan allt sker utan att man egentligen reflekterar över eventuella konsekvenser. Hade vi haft en poängtävling hade jag inte samlat många poäng, om man inte räknar en klapp på rumpan av en treåring som kom utkutande ur en buske. Däremot Ronnies dans med en Playboy-bunny, Johans nakenbad och Josses romantiska äventyr med Gay-Mannen (aka. Lill-bögen) hade samlat desto fler. Annars är det där med smeknamn i brist på information om det egentliga namnet en stor hit, även om det inte kan vara kul att vara känd som Trosmannen även om Prince Harry är mer smickrande.
Upplevelsen handlade inte egentligen om vad vi gjorde utan om vad vi beskådade. Det finns ingenting som liknar charter. Människor som släpper alla hämningar och ger sig hän för sina (ibland förbjudna) lustar. Hur som helst, jag hade superkul tillsammans med alla, men gissa om det är skönt att komma hem!


Kommentarer
Postat av: Josefine

Romantiskt äventyr? HAHAHA

Postat av: Bells

Josefine: haha, såklart!

2007-08-03 @ 18:13:22
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Klasson

aaaah, jag hoppas att det inte är Johans privata delar jag precis sett?

2007-08-03 @ 19:11:33
URL: http://e1989.blogg.se
Postat av: Johan

No comment ;P

2007-08-03 @ 23:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback