torsdag

Sovmorgon är himmelriket - och mitt nya schema tillåter mig att spendera många kvällar ute och ändå få en chans att få sluta ögonen tillräckligt många timmar. Att dagen efter lill-lördag endast innehåller en lektion är också någonting att prisa. Med andra ord slipper Klasson kalla mig för torrboll det kommande året då jag har en tendens att prioritera skolan och sömnen under veckorna.
Att geografi och lokalsinne aldrig har varit min starkaste sida är sant men idag på mediekunskapen fick jag en ny syn på att det hela. Franska Rivieran vet jag åtminstone var det ligger, men det kan vara lätt hänt att peka på Normandie istället, eller? Hur som helst gav det resten av klassen ett gott skratt när andra flickor misstog sig rejält. Inklusive den händelsen var det trevligt att höra vad andra klasskompisar gjort under sommaren, plus jag tycker om min klass.

Då jag trippade ut från Östra strax efter tolv tog jag bussen ner mot stan för att gå i affärer. Jag har shoppat en hel del under augusti men ingenting i Stockholm så det var trevligt att spatsera lite. Upptäckte att Souk har expanderat och att Monki äntligen öppnat lite mer centralt. Passade på att köpa en tulpankjol i svart och en marinblå topp där. Besökte äntligen Awesome Rags också i PUB-huset, mycket fint fanns det där. Annars var det ungefär som vanligt. Förra hösten var jag överlycklig över att H&M hade fräschat upp sig lite, men det känns fortfarande som de är fast i lite samma hjulspår, så jag fann ingenting revolutionerade där inte.
Hem för att fortsätta att leka TV-junkie framför Desperate Housewives och nu väntar middag, so long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback