onsdag

Första skoldagen och det var faktiskt riktigt mysigt att komma tillbaka till skolan och inte alls så kämpigt som jag trodde. Träffade en massa folk på skoltrappan och sedan bar det av till den nya journalistsalen. Mitt schema ser än så länge toppen ut och kurserna verkar helt okej, vissa mer eller mindre lockande. Högst upp på min lista ligger för tillfället Litterär gestaltning som efter introduktionen verkar passa mig som handen i handsken. Ska bli extra intressant då vi ska sammarbeta med Kungsholmens gymnasium också med diverse skrivarträffar och likanande.


image475


En annan positiv nyhet är att jag har fått en av platserna i redaktionen till MUF Stockholms "Forum Magazin". Fick nyss mailet från Joar och det ska bli jättekul att få sätta igång och skriva lite igen.
Något annat som fick min dag att lysa lite extra var att min iPod mirakulöst nog överlevde ett vattenbad och fungerar igen, äntligen kan jag lyssna på min egen musik och slipper radioskvalet från stereon.
Plus att veckan känns redan kort för på fredag väntar kräftskiva hos Sarah och genom att döma från tidigare strapatser i hennes lägenhet kan det gå vilt till, riktigt vilt.
Förövrigt kan jag bara tillägga att jag chockerades smått över siffrorna som nyligen presenterades över vad diverse bloggar är värda, x-antal miljoner hade inte suttit helt fel. Det hade kunnat finanseriera min otroliga förälskelse i Pradaväskor.

Kommentarer
Postat av: hanna

oh, litterär gestaltning är en otroligt rolig kurs :)

Postat av: konst och skillnad

Litterär gestaltning - kul! Vad ska ni göra då? Håll oss uppdaterade med hur det går!

2007-08-24 @ 11:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback