helgen

Söndag equals uppdatering so here we go; fredagen var en alldeles förträfflig dag skolmässigt sätt. Det var intressanta diskussioner på filosofilektionen och en helt vettig religionslärare, sådant tycker jag om.
Efter skolan var det hem för att slumra en stund innan kräftor och vin packades ner och vi begav oss ut mot Tyresö för kräftskiva. Då vädergudarna var på vår sida så skippade vi att sitta inne hos Sarah utan placerade oss vid strandkanten istället med goda vänner, gott att äta och mycket att dricka. Supertrevligt sätt att prata igenom sommaren, återknyta banden med vissa samt träffa nya bekantskaper. En eloge till (mamma)-Sarah som hade bakat potatis, fixat egen ishavsröra och var allmänt gullig och tog tag i alltihopa. Superplus för det!

image476



Lördagen innebar Robin Hood-marathon för min del. Jag och Chris har följt
serien på TV4 hela sommaren men missat de tre senaste avsnitten då vi varit i USA så det blev pyjamasdag för hela slanten vilket passade mig perfekt efter fredagens strapatser. Kvällen fortsatte med film och det blev Little Children med Kate Winslet i huvudrollen, sämre har jag knappast sett. Dock piggades jag upp litegrann av den fantastiska Sleepers som sedan gick att se på Kanal 5. Och det är bara att konstatera, om det är någon som kan röka så är det Brad Pitt.

Idag har det inte hänt mycket. Hemmamys och lite ledsna miner då pojkvännen ska iväg med MUF de två kommande helgerna. Detta innebär övningskörning (första gången!) för mig och antagligen en del utgång, så jag klarar mig alldeles fint jag. Hoppas ni har haft en bra helg!


Kommentarer
Postat av: Mamma- sarah

Dax att övningsköra! ÄNTLIGEN! :D:D

2007-08-26 @ 21:12:00
Postat av: Josefine

Bättre sent än aldrig!

Postat av: hanna

åh, jag såg också sleepers, & grät mig genom den. så oerhört obehaglig film, och om den bygger på en sann historia, som författaren till boken ju påstår, så är det sjukt.

2007-08-27 @ 23:29:17
URL: http://hannamariefiddeli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback