solskensmåndag

Att gå upp 07.30 efter ett lov med enbart långa sovmorgonar var inte direkt toppen men jag hann åtminstone äta långfrukost och bläddra i DN precis så som jag vill ha det, så det var trevligt i alla fall.
Tillbaka i skolan inträffade ingen jättespännande i skolväg mer än att jag skrev ett mvg på senaste provet i naturkunskap men den kursen är också löjligt lätt.

Lunchen spenderades i Humlegården med mina flickor och en grillad baugette med kalkon och dijon, en mycket trevlig kombination måste jag säga. Det blev en hel del prat om faktumet att folk snattar och sedan även en mer hetsig diskussion om kollektivtraffiken borde vara gratis eller inte, vilket jag hävdar. Hur som helst, väldigt trevligt att sitta i solskenet och njuta.
Dagens mest intressanta diskussion inträffade fortfarande på naturkunskapslaborationen då vi helt enkelt kom fram till varför Johan har varit så stingslig på senaste tiden, men no worries vi kommer lösa ditt problem på valborg! Åtminstone trevligt att alla mina vänner hade laboration samtidigt som jag, då känns det inte lika meningslöst att ta reda på hur många procent salthalten i vatten måste vara för att ett hönsägg ska flyta.
Ett annat intressant ämne är att vårbudgetpropositionen presenterades idag, än så länge har jag bara skummat rubrikerna på regeringens hemsida men ikväll ska jag läsa in mig lite mer noggrant men det ser lovande ut.

Besökte Zara efter skolan och inhandlade en klänning löjligt lik den hypade västklänningen från Alexander Wang samt två par shorts inför sommarsäsongen. Trevligt. Nu är jag bara på jakt efter en blek, kort och snortajt jeansväst, var kan man införskaffa en sådan? Besökte Weekdays för att gå på jakt men fann ingenting som föll mig i smaken. Däremot är min shoppingpartner Josefine tillbaka i Sverige igen och förhoppningsvis följer hon med mig ut på jakt snart, arrivederci!

Kommentarer
Postat av: Josefine

yäjk!
(Skickade iväg ett sms nyss, iih, hoppas att vi kan ses imorgon!)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback