resumé av dagen

Artikelarbetet går framåt även om det känns som min text svajar lite upp och ner. I ena sekunden känns det solklart, lagom lättsamt och underhållande för att i nästa sekund känns dötråkigt och stelt. Prestationsångesten är hög då jag publiceras på riktigt och tjänar pengar på mitt skrivande precis som vilken annan journalist som helst. But it's my first time och det är det som är haken så att säga.

Lunchen med Josefine på CiaoCiao på Artillerigatan var jättetrevligt. Att diskutera livet över stenugnsbakad pizza är aldrig fel och det passade mig perfekt att krypa in i värmen då den tidigare så varma solen tydligen bestämt sig för att sluta skina över mig. Nu måste jag omorganisera min packning till Uppsala. Inga shorts, leggings eller snygga toppar utan det får bli funktionellt i jeans, stickad Ralph Lauren-tröja och Converse istället tror jag. Valborg kommer att bli kyligt gott folk och alkoholkonsumtion tillsammans med för lite kläder slutar bara i grov förkylning och det vill vi inte.

Fick en rapport från RK-konferensen tidigare idag angående hur läget såg ut för Calle om att få en plats. Till och med spänningen över telefonen var olidlig men tyvärr fick inte vår Uppsalavän förtroendet den här gången. Synd synd för med Calles egagemang hade det säkerligen kunnat bli en succé.

Ikväll ska jag mysa med familjen och sedan kvällspromenera med Vici, arrivederci!

Kommentarer
Postat av: Malin

vart ska du bli publicerad?

2007-04-28 @ 20:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback