ojojoj, vilken helg

Sannerligen, det har varit mycket upp och ner och fram och tillbaka innan denna söndag börjar lida mot sitt slut!

Fredagen rivstartade med idrott och rugby på idrotten vilket resulterade i ett antal blåmärken och rivsår då jag sömndrucken som jag var inte riktigt lyckades parera alla tacklingar, men sjukt roligt var det trotsallt. Att tjejer också kan få djuriska instinkter av allt adrenalin är definitivt bevisat.
Många intressanta diskussioner om Virginia Tech på samhällskunskapen och Andreas infallsvinkel om hur det är att gå i en amerikansk high school fick åtminstone mig att öppna upp ögonen ytterligare. Sedan att andra personer ska vara så extremt fördomsfulla i vår klass gör mig lite less ibland men det är bara att bita tillbaka och slåss vidare med andra ord. Även den intressanta väskdebatten fick sig en omgång, heja!

Kvällen spenderades hemma hos Billy som firades av nära och kära för att han har vuxit upp och blivit 18 år. Jag själv var ganska ny i sällskapet men roade mig kungligt på dansgolvet och konverserandes med diverse trevliga flickor och pojkar. En jättelyckad kväll och jag kan ta tillbaka alla onda ord jag tidigare yttrat för det var verkligen superroligt! Det är en upplevelse att inbland få vara den anonyma som ingen känner för det är alltid kul att knyta nya kontakter.

Lördagen hade en mindre trevlig start med en dundrande huvudvärk som fick mig att avstå från den gigantiska frukost som väntade på mig. Istället låg jag och drog mig i sängen till en bra bit in på dagen då vi duschade och begav oss ut på en promenad i solskenet. Hyrde en film och åt glass på tillbakavägen.
Denna kväll blev av ett lugnare slag då Chris grillade och vi åt utomhus (!!!) utan att frysa ihjäl, mysigt. Fick besök av en hel hord fjortonåringar då Amanda hade en liten tillställning vilket fick oss att fly upp på övervåningen för att titta på tidigare nämnda film. Baseball har aldrig varit min grej men filmen var en äkta feel-good-movie som fick mig att somna med ett leende på läpparna.

Som vanligt är söndagar sällan spektakulära och idag har det mest varit dramatik och matteplugg, men nu blir det OC och mys i TV-soffan!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Jättekul att höra att du hade det trevligt hos billy, hade det jättekul jag med! tack för att du kom!

2007-04-22 @ 19:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback