måndag - vänskap och politik går hand i hand

Relativt värdelös måndagsmorgon med att jag försov mig efter en sömnlös natt och upptäckte att jag skulle få skynda mig hemma för att hinna till skolan och hann således inte med min morgonritual med thé och DN vilket alltid får mig på dåligt humör.

Begav mig på lunchrasten mot Jensen Norra för att vara sekreterare på deras nystartade MSU-förenings årsmöte tillsammans med Klasson. Respektlösare människor får man leta efter som inte verkade förstå att det fanns representater från Stockholms MSU-råd med men Josefine med sin starka stämma lyckades tillslut få slut på kaoset och mötet kunde börja. Utfallet av ordförande föll mig inte heller i smaken. Jag hade gärna sett Josefine på posten och plederade även för henne men kompisar och politik går som vanligt hand i hand och det blev istället Isabella som fick ordförandeklubban under detta verksamhetsår.

Diskuterade andra intressanta frågor med Klasson påvägen tillbaka och det ska bli roligt med vårat möte imorgon för det planeras så många spännande aktiviteter så som middagar och utbildningar. Politik är så roligt på ett lokalt plan tycker jag.

Synd att inte så många har kommenterat inlägget om väskdebatten, jag som hade hoppats på lite glöd men icke. Ikväll blir det dans och matematikplugg inför kursprovet. Och hjälp! Imorgon ska jag på studentskiva med temat "Om 10-15 år". Typiskt dessa naturare som får chansen att springa runt i labbrockar men vad ska vi journalister sätta på oss? Funderar på att köra lite på temat "Östra Realare" och komma som avdankad Stureplansprofil eller liknande. Suck.


Kommentarer
Postat av: Vicki

Anledningen till att jag inte har kommenterat väskdebatten är att jag som liberal tycker att det känns nästan töntigt att nedlåta sig till att debattera om sådant som så uppenbart handlar om varje individs fria val.
Jag förstår inte varför man ska bli upprörd för att folk väljer att lägga sina pengar på svindyra handväskor, framför allt inte om det är människor som är genuint intresserade av handväskor och mode. Det kanske är naivt, men jag tror verkligen att de allra flesta som spenderar flera tusen på en väska gör det för att det är ett intresse och inte för att de känner en press från omgivningen. För om det är så är ju dessa människor extremt osäkra och de kommer inte bli lyckligare vare sig med eller utan en handväska. Om de inte lade en massa pengar på en väska skulle de antagligen lägga pengarna på något annat område i jakt på ett fejkat självförtroende, alltså tycker jag inte man kan beskylla handväskorna för att det går utför med mångas ekonomi.
Jag känner mig iallafall lycklig varje gång jag studerar min Bayswater för att det är ett så vackert arbete, inte för att den på något sätt ska ge min status en skjuts. Lämma våra handväskor i fred!

2007-04-23 @ 17:25:58
Postat av: Bells

Vicki: word.

Postat av: Christoffer

Gillar du inte allas våran lilla Blondinbella eller? :)

2007-04-23 @ 19:05:26
Postat av: Bells

Christoffer: jag anser inte att hon är lämpad att vara ordförande, nej.

2007-04-24 @ 09:40:33
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback