lördag - hektisk dag

Efter inte allt för mycket sömn då vi befann oss på ett cocktailparty/house warming-party igår hos Fabi som precis flyttat ihop med sin pojkvän i en lägenhet vid vattnet på Kungsholmen så var det dags att gå upp och vinka av pojkvännen som skulle åka på RK-konferensen tillsammans med andra Muf:are. Jag å andra sidan ska jobba idag och försöka sammanställa mitt frilansjobb kring Linnéjubileet och än så länge går det ganska bra. Det är intressant att fördjupa sig i en gammal revolutionär.

Snart ska jag dock bege mig in mot stan för att möta upp Josefine och ta en lunch i solskenet och planera lite inför Valborg som kommer firas i Uppsala i år. Vad har ni för planer? Jag tycker att det är fyskam att det ser ut att bli kallt (men soligt) på måndag. Vad hände med att ligga i bikini och äta jordgubbar? Suck, det har redan blivit kyligare ute upptäckte jag då jag var på en inspirationspromenad tidigare idag.

Det är intressant att studera hur hela livet tycks storma runt omkring mig men att jag ändå lyckas behålla sans och lugn, klara av mina studier och jobba. Fascinerande, jag har tydligen lärt mig att åsidosätta jobbiga saker och äntligen lyckats fokusera på vad som verkligen är viktigt den här veckan.

Arrivederci!


Kommentarer
Postat av: alexandra

Jobb = skriva. Eller?

Postat av: Bells

Alexandra: yes, mitt frilansprojekt har deadline på valborg!

2007-04-28 @ 16:46:36
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback