ett påsklov som heter duga

Jajamensan, det har det verkligen varit! Varje tidigare år har lov varit synonymt med stress och hundratals aktiviteter men i år var det precis tvärt om. Jag har nästan enbart tagit det lugnt vilket har varit så otroligt skönt. Äntligen känner jag mig fit for fight att ge mig tillbaka till skolan och ge järnet sista slutspurten innan sommarlovet. Det känns bra.

Lovet har inneburit en mängd saker så som Uppsala där vi tog det lugnt, shoppade en aning, åt väldigt mycket glass och tittade på TV. Det blev även lite lokalrenovering på MUF samt att jag gjorde jordens fynd på Myrornas. Jag har länge önskat mig boken "Dansare" av Colum McCann i inbundet format men fick reda på att den inte finns inne på förlaget längre och är slutsåld överallt. Av en ren slump sprang jag på den på Myrornas utan att jag ens hade planerat att gå in i butiken utan att nya numret av Modette och en coca-cola i solskenet lockade mer. Tur som en tokig hade jag i alla fall och nu är boken min!
Däremot något som har gjort mig en aning besviken är just nya numret av den hypade modetidningen Modette. Den känns som ett försök att vara mer avantgarde än Elle eller brittiska Vogue men når inte riktigt upp till sitt rykte. Journalistisken är inte den bästa, inte heller layouten, papperskvalitén eller modereportagen. Kalla mig old-fashioned men jag vill ha tidningar med glossiga sidor och fantastisk journalistik. Ett plus i kanten däremot för L.A och London-krönikörerna, det ger Modette en diamant i kanten!

Stockholm var lika lugnt som Uppsala. Det blev  en kvällstur på Historiska Museumet för att se den nya utställningen "Odens Öga" men vi passade även på att besöka Guldrummet. Torsdagskvällen avslutades med en mysig middag på en italiensk restaurang på Nybrogatan tillsammans med Jade. Då det soliga vädret äntligen gjort sitt intrågande så har det blivit mycket promenader och saft i värmen under resten av helgen. Och på fredagskvällen gjorde jag min debut som pokerspelare och lyckades nog imponera på samtliga! Sedan har jag passat på att göra stan och länsa den på diverse godbitar till min sommargarderob, mjau.

Hur som helst har det varit ett mysigt lov och en försmak av sommaren, sådant gillar vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback