Tisdag - still hungover, anyone?

Sov 9 härliga timmar inatt men vaknade med känslan av en lättare hungover igen, släpper den aldrig efter våra Uppsala eskapader? Visserligen kan det ha att göra med förkylningen som känns som bomull i mitt huvud och jag hostar upp mina lungor lite då och då, mysigt.
Träffade Em på tunnelbanan redan i Slussen och det visade sig att hon hade ungefär samma känsla i huvudet, så med andra ord är det inte bara jag som totalröjde i Uppsala. Empan klev på kort därefter och det var mycket trevligt att åka tunnelbana med mina favorit Emelie:s.

Inriktningsdag stod på schemat vilket innebär att man tillsammans i all kamratlig och gemytlig anda blandar JO1, JO2 och JO3 i små grupper och tillsammans gör man "roliga" övningar för att knyta starka band mellan oss. Redan från första början insåg jag att det där inte var my cup of tea och tankarna drog tillbaka till förra året samma tid. Skansen i snålblåsten var det då och jag skolkade efter ca. 1 timme och tillsammans med lite trevliga människor ur min klass shoppade vi jeans och fikade. I år deltog jag faktiskt lite längre innan jag, Lova och Em hamnade på Zanzi där det åts pastasallad och skvallrades om helgen. Definitivt sådant jag gillar!

Hem efter en snabbare shoppingtur (men bara ett nagellacks-inköp för min del. Mörklila "Mexico" från Mavala blev det) och nu ska jag baka scones och sedan plugga är det tänkt. Yes, jag över nog, mycket tack vare min mysiga cashmere-Ralp Lauren tröja jag har krypit in i.
Det stör mig dock väldigt mycket att det är skolfotografering i veckan och ingen har fått någon information om när det är våran tur att fotografera oss. Är det meningen att jag ska ha på min min skolavslutningsoutfit varje dag hela veckan så jag är beredd? Suck, min Marc Jacobs kommer aldrig återhämta sig!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: hanna

usch, jag gillar inte heller sådana där stärka-gemenskapen-grejer.

Postat av: girlie

tänkte tipsa om fotograferingsschema som ligger uppe på hemsidan, http://www.ostrareal.se/blanketter/Veckonytt%2038.pdf
JOklasserna på torsdag :)

2006-09-19 @ 20:12:12
Postat av: Jade

Yes, Me!

2006-09-19 @ 22:34:56
URL: http://lyxpiinglan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback