Onsdag - the morning after the night before

Inte direkt pigg på att hoppa ur sängen imorse trots att jag tog lite sovmorgon (oops!) eftersom det var Östra Reals Inspark igår. Det finns mycket att säga om insparkar överlag men jag måste ändå säga att de två jag har varit på ordnande av Östra Real har trotsallt varit bra.
Minnen från förra året kom tillbaka när allt var nytt och spännande och vi smått runda under fötterna då vinglade bort mot Claras för Insparken 2005. Emelie och jag, en cigarett i mungipan och nya ansikten överallt.

inspark
Foto: Credd Magazine



I år var det Emelie och jag igen, en Vogue i mungipan men mestadels gamla vanliga ansikten. Det var förvånandsvärt många tvåor som gjort precis som vi och begett sig till Berzelii Bar, och definitivt förvånandsvärt många som inte gick på Östra real som minglade runt i lokalen. Jonas, Philip Bergman, Fredrik Ahlinder och Robban, gamla ansikten som man inte sett på länge. Kul!
Jag och Emelie tog platsen på en högtalare och dansade där mest hela kvällen, så som det ska vara. Och det var väldigt mycket back in the days-feeling över alltihopa. Nostalgi.
Planen var att fortsätta till L1 men efter vi tappat bort Sofia i vimlet så kändes plötsligt Donken som ett mer lockande alternativ och vi hamnade där med Danne och en massa mat för att sedan ta varsin taxi hem.
På det hela var kvällen helt okej, bra förkrök, helt okej inspark och att somna mätt på mat är aldrig helt fel när alkoholen börjar lämna kroppen.

Skoldagen idag var allt annat än pigg, men jag överlevde trotsallt. Ingen croissant och thé till frukost från Sleven som förra året dock. Geografi, Samhällskunskap och Spanska är inte allt för ansträngande.
Träffade även Gustav som kommit från Uppsala för att träffa Emelie. Efter det träffade jag och Lova en ny vän och hur det riktigt gick till förstod nog ingen men heey, det är alltid trevligt med nya vänner.

Lova räddade dagen och lånade ut pengar så jag kunde hämta ut mina nyklackade skor på Elvis och medan jag gick ner mot Stureplan med en take-away thé så spottade jag Oscar Durling på Espresso House, lite ögongodis med andra ord.

Nu vankas det köttfärsbiffar och plugg för hela slanten, wish me luck! SHIP AHOY!


Kommentarer
Postat av: gurkan

säg inte att du tycker att Oscar Durling är ögongodis?

2006-09-27 @ 18:09:08
Postat av: Anonym

bilder från insparken? för gamla goda tiders skull

2006-09-28 @ 12:43:45
Postat av: Anonym

Kul att träffa dig med sörru!

2006-09-28 @ 18:06:47
Postat av: Bells

Gurkan: absolut!
Anonym1: bilden är från insparken 2006
Anonym2: vem där?

Postat av: Jonas

oj namnet försvann// JONAS

2006-09-28 @ 21:23:24
Postat av: rebecca macarz

tjolahopp!

Ohh vad jag saknar den gamla goda tiden på Östra Real.. det är verkligen jätteroligt att du håller igång med bloggandet =)

<3

2008-12-27 @ 23:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback