Måndag - MUF och arga politiker

Morgon och måndag är sällan en oslagbar kombination men när jag och Lova satt och kedjerökte på skoltrappan efter första lektionen kändes det inte helt fel att vara tillbaka i skolan. Det är jätteskönt att åka bort på helgerna och trots lite sömn i Uppsala var det en uppfriskande fläkt i mitt liv.
Mycket skvaller om helgen var det att gå igenom, bland annat Jades vilda eskapader... mjau!

Mona Sahlin var dagens första politikerbesök och varma applåder för att hon var en bra talare och höll en bra föreläsning men irritationen var tydlig under debatten senare när Östra realare ifrågasatte hennes visioner. Hetsigt temperament har den damen, det är tydligt.

Mats Gerdau från Moderaterna var på tur efterråt och karln är även en gammal Östra-elev. Här kan vi tala om en riktig skicklig retoriker som visste vad han pratade om och kom med roliga anekdoter mellanåt för att vi inte skulle somna i stolsraderna. Vad sägs om det svenska korv-regementet och det stora korv-kriget som utspelade sig i Gävle i vintras? Någon som läste om det i media? Knappast! Men intressant var bara förnamnet. Debatten var däremot ganska lam, men inte konstigt det då det är så så många moderater på Östra real.
Moderaterna och framförallt MUF genomsyrade dagen då jag värvade ett par nya medlemmar som på en gång tog sitt ansvar som medbogare och gav sig iväg för att sprida budskap och värva nya medlemmar.

Hamnade på Zanzi med min partner in crime,
Em och ett annat gäng sötnosar för fika och ännu mer skvaller. Skönt! Dagens Zanzi-bild kommer här också, ett numera stående inslag i bloggen. Så går det när jag har tidsbrist och inte hinner blogga...

z1


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback