Äntligen fredag

Är det bara jag som nynnar på "Kyckling på fredag"-jingeln när veckans bästa dag anländer? Kanske det kanske, men i så fall är det bara för att jag har en relation till familjen som kom på idén om just kyckling på fredag. Oh well, Lova nynnar på julsånger istället, så alla är vi olika!

Fredagmorgon och Cooper-test är ingen vidare kombination. Särskilt inte när det är 2400 meter vilket är 8 varv kring Karlaplansfontänen, svettigt värre. Lite lagom mysigt att flåsa förbi chica östermalmstanter som rastar sina små hundar och fashionmamas som har barnvagnsrace. Försämrade min tid med 50 sekunder vilket kändes brutalt dåligt. Okej, jag erkänner att jag inte har superbra kondition i vanliga fall heller men jag tränar trotsallt ganska mycket och den här försämringen har vi nog trotsallt Marlboro att tacka för, även om det inte är någon ursäkt. Jag måste verkligen ge mig ut och jogga lite oftare! Statusen nu? Mina ben darrar fortfarande efter ansträngningen, pinsamt.

Slappa lektioner och pannkakor till efterrätt i skolan var faktiskt inte helt fel. Skönt också att vara klar med artikeln och ha lämnat in den, nu är det bara matte c-provet nästa vecka som tynger ner mig.
Hur som haver hamnade jag på Zanzibar efter skolan med Josefine, men innan det bar det av upp på NK för att inhandla en militärgrön bandana inför morgondagens festligheter. Sarah och Sofia slår på stort och fyller 17år och för att fira det är det armyhoe-middag, ett tema som inte riktigt faller mig på läppen men what the fuck, det är Sarahs födelsedag och Sarah som har valt tema så jag antar att det bara är att göra det bästa av det och slänga på sig ett par svarta hotpants och en gnutta krigsmålning. Oh joy.

På Zanzibar träffade vi en hel hög med bekanta och vänner, mer eller mindre trevliga möten men det är svårt att springa och gömma sig när man sitter så offentligt.
Hamnade även i en intressant diskussion med Josefine om alla gamla godingar som fanns på "våran" tid. Ni vet den där klicken av människor som är överallt. Med både glädje och vemod insåg vi att vi har vuxit upp och de också för att lämna plats åt en ny klick människor. En klick blonderade fjortisar som numera är överallt. De sitter på samma fik som du, har i värsta fall inflitrerat din skola och handlar i samma butiker som du (dock stämmer detta inte alltid in, då de flesta inte har tillräckligt med smak för att hitta mina små guldkorn). Trots att jag inte går på lokalfester längre, och inte har satt min fot på en sådan på nästan ett år (undantag: Insparken) så ser jag detta nya maskineri av fjortisar överallt. Vi får gratulera oss själva att den tiden är förbi i livet och att vi faktiskt har vuxit upp. Dock slutar aldrig fenomenet klubbfestfjortisar att fascinera mig.

Stressade mot Solkungen för att inse att alla verkar ha bestämt sig för att sola just idag. Då gav jag och Josefine upp och åkte hem var för sig.
Mammi och pappi har bjudit in grannskapet på skaldjurskväll så jag fick laga egen middag och förpassades ner i källaren då jag har valt att ha en lugn hemmakväll för mig själv. Hamnade framför TV:n och filmen
"Alla älskar Alice" med favoriten Persbrandt i en av huvudrollerna. Jag brukar inte vara överförtjust i svenska filmer men blev djupt rörd av dramat nu ikväll. Jag må vara så pass övertrött att allt känns som en berg-och-dalbana men någonstans i bakhuvudet maler det fortfarande att det var en fantastisk film som alla borde se. Underbar film verkligen.

Snart måste jag verkligen sova om jag ska orka upp imorgon. Händelserik dag väntar mig. Firande av mina två pinglor, träffa Chris en stund som besöker Stockholm och sedan middag och party på kvällen.

SHIP AHOY!

Kommentarer
Postat av: Jade

FREDAG

Postat av: Sarah

Åhhh jag fyller år snart! HAHA, imorrn smäller d!?

2006-09-29 @ 23:28:21
URL: http://lyxxflikka.blogg.se
Postat av: Victoria

Jag håller med dig, Alla älskar är Alice är verkligen sevärd.
Jag satt och snyftade i soffan med en förskräckt pojkvän som försökte förstå vad som var fel. Så det kan gå ibland ;)

2006-09-30 @ 09:36:32
Postat av: Joeyish

Fredag ruuules?

btw jag är med som statist i Alla älskar Alice ;P den är inspelad i mina hoods :P

2006-09-30 @ 15:27:08
Postat av: hanna

Alla älskar Alice skulle kunna vara en bra film om inte självaste Alice suger som skådis. Stör mig verkligen på henne... men annars såe .. :)

2006-10-01 @ 19:49:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback