Torsdag - regnblöta strumpisar och leenden

Det regnade utanför fönstret och viljan att kravla sig ur min säng var inte direkt stor när väckarklockan ringde. Klädpaniken var stor för helst av allt ville jag bara ha på mig mina mysigaste leggings i grå bomull men vädret fodrade snarare jeans, men viljan var starkare än hjärnan och sagt och gjort blev det leggings.

Väl i skolan möttes jag av beskedet att Naturkunskapen var inställd och jag och min älskade partner in crime hamnade på MOCCO med frukost framför oss. Lite PIC-time även om det inte direkt var röjj på borden den här gången utan ångestladdat prat. Det är i alla fall skönt att prata av sig.
Fortsatte att fika med Empan, Lova och Sarah ända tills TEX(MEX)-lektionen startade som såklart innehöll eget arbete och då mer håltimme för min del. Efter mycket vägande fram och tillbaka i vågskålen bestämde jag mig trotsallt för att stanna i skolan och gå på matte c, ambitiöst värre.
Hamnade på Donken med Seth, Johan och Lova istället för mat och prat. Mycket av det sistnämda idag måste jag säga, men det är mysigt.
Briljerade på matte c och sedan var min annars så värdelösa skoldag avslutad.

Trots att jag egentligen har gjort nada prada idag så kan ingenting sudda bort mitt leende. Jag vet inte varför men även fast det regnar och mina cigaretter är slut så har jag haft en riktigt bra dag. Den bästa skoldagen på länge måste jag erkänna.
Fick tid att spendera med min darling-Em, mycket prat, det gick superbra på matten och det känns äntligen som om jag har knäckt koden till lärandet, jag fick MVG på min artikel om Briljanta människor och nätter men det bästa av allt var ändå att Chris har tagit tag i sitt liv och inte behöver flytta till USA!

Från och med imorgon eftermiddag startar höstlovet och det är sjukt vad den här terminen har gått fort, kanske inte lika hiskligt fort som i ettan men ändå, det känns som om det var nyss jag blickade framåt i kalendern och insåg att det var 10 veckor kvar till lovet men nu är det här. Vad ska ni göra på höstlovet?

Ship ahoy!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback