Tisdag - nu ger jag upp

Nu är det verkligen höst ute och jag trivs inte det minsta med att frysa så fort jag går ut, att håret blåser ur sin forna frisyr och att ögonen blir allt mer trötta. Inte alls roligt att vara fast i skolan under veckorna utan att ha någonting som piggar upp. Det känns en aning hopplöst stundtals? Jag må låta bitter men idag är en äkta klagodag, that's it.
Ett mycket frekvent samtalsämne mellan mig och Empan var hur det kan komma sig att all tid bara försvinner såhär. Veckodagarna mina ser likadana ut jämt och ständigt, jag går i skolan, pluggar och dansar på kvällarna. Nu för tiden finns det aldrig tid till att springa på stan, sola solarium eller bara ta en stillsam fika. Om någon ändå hade kunnat förvarna mig om att 2:an skulle vara såhär jobbig så hade jag kanske hunnit förbereda mig lite. Helgerna är de enda ljuspunkterna i tillvaron, och inte ens då räcker tiden till för allt jag skulle vilja göra. Höstdepression-light drabbar nog alla oss titt som tätt och idag var det min tur att klaga.

ok

Fuck off and die, menar Olga Kyrlenko
Foto: Mikas


Förmiddagens ljuspunkt var när matteläraren meddelade att jag hittills har presterat VG i Matte C, skönt att höra för det är åtminstone bättre än vad jag trodde, yes!
Annars finns det inte mycket att hurra för idag annat än möjligtivs att jag fick en drös komplimanger för min grunge-influerade outfit idag, men som sagt ytlig glädje piggar inte upp i slutändan.
För allt jag vill göra är att lägga mig i sängen, sova och äta Godiva-choklad. Med andra ord fly från alla måsten. Var tog egentligen min frihet vägen?

Kvällen kommer spenderas på Stadsteatern för att se nyproduktionen av Jösses flickor samt den nyskrivna pjäsen Stålflickan. Att teatern tar 4 timmar är ingenting jag hurrar för men förhoppningsvis är det inte allt för illa.

Bisou


Kommentarer
Postat av: Christoffer

Du skriver att du inte har tid med att springa på stan eller ta en fika. Jag tycker inte du verkar göra annat om dagarna av det jag läst i din blogg :)

2006-10-17 @ 19:30:42
Postat av: Elsa

Vore kulatt se en bild av din grungeinspererade outfit, please?

2006-10-17 @ 21:48:38
Postat av: Bells

Christoffer: läs mellan raderna eller ett ännu bättre tips, läs mina senaste inlägg. jag hinner aldrig längre göra saker jag tidigare gjorde jämt.

Elsa: too bad, men ifall det blir en favorit i repris så ska jag fotografera den. annars tänk Marc Jacobs a/w-06!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback