Måndag - och Murphy's lag råder allt jämt

Yes, morgonen började bra! Mötte älskade Klasson på skoltrappan innan jag och Lova jobbade stenhårt på spanska-lektionen, något jag inte har gjort på hela terminen men idag fanns inspirationen där.
Sedan var det engelska med en torris till vikarie som ville diskutera ämnet Streetstyle hela lektionen, enormt intressant ämne (det landar antagligen ett blogginlägg om det senare) men att diskutera det i helklass var då verkligen ingen hit.

Långlunchade med Lova, Klasson och Sarah då det blev sushi, mums! Letade även frenetiskt efter The Killers nya cd "Sams Town" som släpps överallt i hela världen idag utom i Sverige såklart, här får vi vänta till den 18:e med att njuta av indierock, suck. Murphys lag slog såklart till och det irriterar mig något enormt att det finns ett litet antal svenskar som redan fått tag i cd-skivan, då menar jag inte via att ha laddat ner den, nej den fanns att köpa på skivmässan i helgen... morr. Armhoe försökte muntra upp mig och övertala mig att köpa hårdrock men det är inte riktigt my cup of tea.

Naturkunskap och laboration. Fick även tillbaka mitt naturkunskapsprov idag, MVG blev resultatet och då strålade jag som en sol. På laborationen fick vi plantera krasse, det påminner mig om dagis? Vad är det med Östra Real och förkärlek till barnsliga aktiviteter? Måttet var ändå rågat när vår lärare skulle diskutera Murphys lag och demonstrera igenom att megaambitiöst bre smör på en smörgås och släppa mot golvet för att vi skulle se att den landade med smörsidan ner (vilket den inte gjorde, suck).

Dagens stora samtalsämne var ändå helgens bravader och då lilla Lambie, vårt älslade lammkött! Mjau, nu blev jag sugen på lite middag. Mat och Matte C-plugg är vad som väntar nu. Prov på torsdag och något mer pluggande blir det knappast för imorgon åker jag till Uppsala!

SHIP AHOY!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback