Måndag - ambition och lycka går hand i hand

Precis som rubriken vittnar om så är det sant. Idag vaknade jag och var ovanligt hurtig måste jag säga vilket speglade hela min skoldag. Det jobbades hårt på spanskan (när jag och Lova inte diskuterade helgen det vill säga...) och engelskan och naturkunskapen gick inte heller sämre. Sedan måste ändå eftermiddagen klassas som den mest ambitiösa på länge - stenhårt arbetande med min idrottsuppgift, naturkunskap och geografi, yes! Att springa omkring med ett leende på läpparna underlättar när det gäller att plugga livet ur sig inför det kommande höstlovet då jag inte ska göra annat än att ligga i sängen och återhämta mig. Skönt, för aldrig har jag varit såhär utarbetad!

Många intressanta samtalsämnen idag med diverse människor men tyvärr alldeles för mycket hemlighetsstämplat för att skvallra om i bloggen, vilket är synd, för ja juicy things vill jag gärna berätta för hela världen men vad gör man inte för att agera bra vän? Det där med skvaller är intressant och något jag gärna använder mig av. Gossip gör dig glad, precis som en ny topp eller ett par pumps med 10 cm klackar. Yes it is true. Jag kan nästa svära på att lite skvaller får din ny att ge ifrån sig mer lyster än vanligt, skämt å sido.


Dagens händelse var i alla fall att lillebror min har varit och gipsat handleden, poor thing. Ingen hockey eller fotboll för honom på ett par veckor med andra ord. Funderar lite smått på att köpa en cheer-you-up-present imorgon i stan? Om någon har ett förslag så hinta, tack.


Morgondagens händelse blir definitivt att Chris kommer till Stockholm för att pigga upp min vecka, och det gör han lätt då den här mannen råkar vara sjukt söt! Ship ahoy!


Kommentarer
Postat av: chris

när du säger det så...jag är ju faktiskt rätt söt!

2006-10-24 @ 09:01:42
Postat av: Calle

Ni är alla mest MINA!

2006-10-24 @ 14:21:30
Postat av: Vici

Du är en underbar vän darling!
stackars erik..hälsa krya på dig!
Hoppas du och chris får en mysig dag;D
puss

2006-10-24 @ 16:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback