lördag - tre slyniga armésoldater och ett stackars lammkött

Dagen var ganska lugn trots ett hektiskt schema. Diverse överraskningar för Sofia och Sarah vars födelsedagar vi firade, så som photo shoot, en megahallonpaj på favoritfiket och presentöppning.
Träffade Chris på centralen och sedan bar det av på en promenad ut på Djurgården trots det halvdana vädret så var det mysigt. Centralen igen men denna gång för att hämta upp Em som kom från Södertälje och smitit från sin pappa-helg. Ett dramatiskt återseende som innehöll både skratt och tårar innan vi tillslut hamnade i Hammarby Sjöstad där vi tre hamnade i hennes mjuka säng med lite picknick-mat från Max (som än idag påminner mig om Åre och sportlovet-06). Där åktes det säng (haha!), började drickas och mystes en stund innan Em hade lyckats packa ihop nödvändigheterna inför kvällen och vi kunde åka till Mälarhöjden.

Väl i Mälarhöjden var det dags att göra sig i ordning inför kvällens festligheter - Armyhoe-party hos Sofia. Tjejerna mina kom förbi och i samlad trupp, sjungandes på diverse kampsånger vinglade vi mot den gula villan på berget. Där väntades det ännu fler flickor, gott och dricka och massor med mat. Härligt!
Som vanligt spårade det ur en aning, bara en aning sådär och vi hade det väldigt roligt åt och med kvällens lammkött och ända man. Att vara född på 90-talet kan vara farligt när det finns hungriga armésoldater på middagen, mjau. Det censureras friskt, men jag kan gissa på att Lambie inte kommer glömma den här kvällen i första taget?
Annars dansades det helvilt till SMK och house, dracks Absolut i mängder och diskuterades friskt - med andra ord var det en sjukt lyckad kväll!

Brutala cravings fram emot småtimmarna vilket resulterade i att vi hamnade efter mycket om och men på Donken vid Norrmalmstorg där det fyllekäkades och skrattades hysteriskt.
Em och Bells ramlade in någon gång strax innan 03, väl tillbaka i Mälarhöjden och rullade i säng kring 05, lagom slitsamt. Så idag mår jag ungefär som jag förtjänar med andra ord, ship ahoy!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback