LÄGESRAPPORT; Uppsala 20:18

Är hemma hos Rufus i Uppsala, snart väntar filmkväll om jag lyckas få ut allihopa härifrån... morr!

Dagen har bestått av skoldag, tågresa med My, lite tid på Grand och 018 såklart (där jag även träffade Hanna) och sedan middag med Chris familj, well jag har ett par timmar kvar i Uppsala innan jag befinner mig i Stockholm och på Zanzibar vid klockan 15 imorgon, see you there!


Kommentarer
Postat av: Emelie.

Gustav hälsar ATT DU ÄR SÖT ;D

Postat av: Jossan

Hej! Jo de är såhär att jag skulle behöva lite tips på snygga klännigar,du verkar ha ganska bra koll på sånt, så vet du ngt spec. märke eller så?=)

2006-10-04 @ 11:53:44
Postat av: Agnes

Hejsan! Som jag har förstått det är du en chick-lit fantast. Har du några bra tips på riktigt bra chick-lit böcker som går att hitta i sverige? Skulle vara väldigt tacksam för svar.
P.s. Älskar din blogg! Keep up the good work!

2006-10-04 @ 17:37:02
Postat av: Bells

Emelie: HAHAH!
Jossan: för vardagsklänningar skulle jag tipsa om H&M (för budget) eller Reiss (jättesnygga tröjklänningar!), för mer dressade klänningar har Zara alltid snyggt, annars har det precis öppnat en ny butik i närheten av Zara (sturegallerian) nämare Humlegården, minns tyvärr inte namnet men det verkar vara heaven när det kommer till den lilla svarta. För lyxigare alternativ skulle jag tipsa om gamla klassiker som Mrs H, NK, Natalie S mm.

Agnes: Akademibokhandeln på Mäster samuelsgatan har en fantastiskt bra engelsk avdelning (både ungdom och vuxen), annars har NK även en mängd chic-lits för oss fantaster. Det är svårt att veta vad du är ute efter, men allt av Gigi Levangie, Cecily von Zigesar, Plum Sykes & Candace Bushnell är att rekommendera!

2006-10-04 @ 18:14:14
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback