HELGEN

Fredagen startade inte direkt med ett leende på läpparna efter upptäckten att min grå Gucci-plånbok var försvunnen med alla mina kort etc. Efter att ha missat första lektionen (idrott) och kom försent till svenskan fanns det inte ett spår av glatt humör hos mig. Sur och arg som ett bi var jag tills Klasson bjöd mig på en lunch som hette duga och Chris kom och mötte mig i Stadion efter skoldagens slut.
Oturen fortsatte som den bör när det är fredagen den 13:e med att skivsläppet av The Killers - Sam's town är uppskjutet till obestämt datum enligt den inkompetente pojkspolingen på Bengans, suck.
Med Gateau-bröd i väskan och pojkvännen vid min sida begav vi oss hemåt för lite sömn, mat och mys.
Någonstans där vände humöret och istället vart jag sprudlande glad lagom till att flickorna mina kom över på lite thai-mat innan vi pinglor begav oss in mot stan för en fika på Café 60.
Samtidigt i min villa i Mälarhöjden befann sig Chris och den otippade Lambie som kände för att glida förbi ett tag och ha en spontan grabbkväll med någon han aldrig träffat tidigare. Eller kan Lambie helt enkelt bara hoppats på en upprepning av förra gångens event? Det tål att tänkas på...

Lördagen bjöd på en megafrukost och precis som Chris säger, det går inte att vara sur över att man väcks tidigt ifall man bjuds på frukost! En hel del småärenden under dagen och massor av mys hemmavid innan det var dags för den förfasade och efterlängtade parmiddagen hemma hos mig. Jag vet att namnet sänder ut vibbar som skriker "hej-gamla-par-som-fastnat-i-slentrian" men riktigt så illa var det inte.
Massvis med vin, god mat och skratt trots att det hela hade ett slut som skulle passa i vilket såpopera som helst.

Söndagen innehöll inte direkt någonting nämnvärt. Massa städande, höstpromenad med pojkvännen och modern dans och helgen kan summeras med orden: mysig, avslappnande och fylld av drama.

Hoppas eran helg har varit bra! <3

Kommentarer
Postat av: Josefine

Vilken tur att du inte nämnde allt för mycket av lördagkvällen - Chris och Calle har trotts allt tagit patent på den! ^^

Postat av: Calle

AHHHHHHH, det var ingen jävla parmiddag! Det var en trevlig stund med vänner. Berätta inte för mycket, för då blir det rätten som vi ses i nästa gång! (eller beror om vi hinner ta upp ärendet innan lördag, för annars blir det om två gånger vi ses så är det i rätten HA...

2006-10-15 @ 23:34:18
Postat av: chris

missade jag något under helgen för vilken del av den var avslappnande?

2006-10-16 @ 18:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback