Fredag - ren lycka

Det fredag morgon och klockan ringer redan 06.00 och trots stormvindar utanför fönstret hoppar Bella upp ur sängen och slänger på sig idrottskläderna - taggad till tusen. Nej, jag ljuger inte heller, för det var verkligen så. Sista dagen innan lovet och lyckan som redan bubblade i varje ven och artär.
Lämnade in mitt 11-sidiga idrottsarbete, check. Koreograferade med Lova på idrotten, check. Sedan vart det en himla massa lallande innan geografiprovet under sista lektionen.
Ändlösa veckor av slit och plugg och äntligen lov, lov, lov. Jag vet att höstlovet kommer rusa förbi men ändå, det finns inget som beskriver lyckan i kroppen när man slår igen skolporten bakom sig och inser att det är 10 dagars ledighet framför en, utan förpliktelser och måsten.

Spanade in den nya H&M-butiken på Drottninggatan med Lova och Sarah, det ryktas om att det är världens största på över 2500 kvm, men trots det föll den inte mig i smaken. Jag hatar att trängas med tusentals andra människor och slåss om kläder. Visserligen fanns det mycket snyggt, och definitivt värt att spana in är deras 100% cashmere-kollektion, synd bara att alla sobra färger är slut och att jag inte vill ha ett jumperset i tantrosa, annars så. Jag sparar mig till Viktor & Rolf.
Mycket shopping blev det inte utan istället Solarieöarna för våran del då vintern börjar nagga mig i hälarna. Stormen som slet i håret och fick mig att frysa ända in i själen - då var det skönt att bara ligga och lyssna på Pakito i solariet och drömma sig bort till förra sommaren med Båstad, USA och Ayia Napa.

Klassmiddag på Friday's och efter lite bokningstrassel så kom vi alla till rätta. Det var jättetrevligt att nästan alla dök upp och vi fick tid att träffas utanför skolan och äta tillsammans. Sedan att jag och Lova åt quesadillas och potato skins tills vi nästan sprack var en annan femma.
Vidare till älskade Södermalm för vinpimplande på krogen med Lova, även en och annan öl slank ner till min förvåning. Supertrevligt att sitta och snacka skit, dricka en pava vitt och umgås med Jocke och hans killkompisar. Med andra ord var det inte helt fel.
Efter ett besök hos John i hans egen lägenhet vinglade jag hem på stilettklackarna kring 03.
Mycket lyckad och aningens galen kväll. Lögnen om mitt kommande jobb i Kambodja som resulterat i att jag har packat ner alla ID-handlingar har aldrig känts så aktuellt som när det blev mitt uppdrag att charma bartendern att förbise att ingen av oss flickor faktiskt är myndiga... hoppsansa!

Kommentarer
Postat av: Nella

Mysig dag!

Postat av: Lova

HAHA bra skrivet om fredagen vilken blev jättelyckad, ha det bäst nu i Uppsala, vem vet, det kanske dimper ner ett vykort från mig i din brevlåda men förvänta dig inte att jag kommer vara så hurtig ;)

2006-10-29 @ 15:15:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback