Fredag - oh happy day

Det känns faktiskt jättebra att kunna ha en sådan rubrik som "oh happy day" utan att vara det minsta sarkastisk. Trots megatrötta ögon och duggregn i ansiktet hela dagen så var jag glad och varm inombords.
Först boxning på idrotten som resulterade i att mina händer skakade hela dagen men det var ändå en superbra start på dagen, snabb puls och koncentration följt av nervarvning på löpbandet. Om jag hade mer tid och möjlighet skulle jag alltid börja morgonen med ett träningspass, för det är verkligen härligt.

Träffade upp Chris och tillsammans med Lova begav vi oss mot Zanzibar där vi träffade Matthias och hans kvinnliga sällskap Sanne. Fler och fler anslöt sig och efter mycket chai-thé och prat blev dagens "ärende" avklarat och det bar av tillbaka till Östra Real igen. 
Reflekterade över att nu är verkligen uteserveringssäsongen över och det är knappt så att man ens vill gå ut och röka, så höstigt (finns det ens ett ord som heter så?) utomhus.

Efter en snabb geografilektion bar det av till Södermalm, åter igen med Lova och Chris för shopping. Jag som inte har sprungit i affärer på evigheter var i himmelriket när jag fick nypa i olika plagg och även bära med mig ett par hem till Mälarhöjden. Dagens crush var helt klart den plommonfärgade
sidenklänningen från Whyred som gick lös på 3500 kr men även var i limited edition och görs i princip bara i ett exemplar per storlek. Synd och skam att C/O Sthlm bara hade en 36:a dinglandes kvar på galgen och att 34 var helt slut i Sthlm. Men det gör fortfarande lite ont i hjärtat när jag tänker på den perfekta klänningen som bara väntar på mig, obsession jag vet.
Grandpa och Tjallamalla väntade på oss i SoFo och en tripp dit hann det bli innan det blev kärleksmums och kaffe på Cozy för att slippa regnet utanför.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, umgås med familjen och mysa innan det bär av till Uppsala imorgon! Haha, min 13-årige lillebror ska till Elverket på Lidingö ikväll, minnen minnen någon?
Bisou


Kommentarer
Postat av: Emelie (Bells partner in crime)

åhå, back in the days?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback