Urban Outfitters

Jag må vara sen med att besöka paradiset men tiden är så knapp nu för tiden att det inte blir mycket över att göra någonting alls men idag efter mitt brutalt hemska matte c-prov fick jag ett infall och traskade ner på stan. En cigarett i mungipan och ensam, det är så jag trivs bäst när jag ska fönstershoppa (pengar måste sparas inför december och julklappsköp!).

Besökte Urban Outfitters och jag kan enkelt konstatera att jag måste dött och hamnat i himmelen för herregud, vilken affär! Om ni där ute får lust att köpa en julklapp till Bellsi så besök U.O och köp vad som helst så blir jag lycklig. Hade mitt konto inte varit ekande tomt hade jag genast investerat i halva affären. Men jisses vilka julklappar jag har hittat till folk! Jag kan inte annat än att prisa affären som till utbudet är som en bättre och roligare affär än TopShop och ligger i ungefär samma prisklass. Lokalen var också fabulös måste jag säga. Stor, luftig och ljus men ändå varm och ombonad. Många fina undies också att sukta efter, mjau.

Mulberry nästa då en krokopressad plånbok står på önskelistan så nu har jag petat, sniffat och känt på alla möjliga modeller innan en föll mig i smaken, men det enda som fick följa med hem var ett artikelnummer som jag har överlämnat till mammi. Stod även om pillade på en Euston-bag som inte skulle sitta helt fel då ett Mullbär inte skulle vara något att tacka nej till.

Dagens födelsedagsbarn är ingen mindre än min partner in crime's pojkvän Gustav Bergvall som idag blir 18 stora år, grattis!

Även om ingeting fick följa med hem så piggade det upp mig nämnvärt. Nu har julkänslorna börjat infinna sig också trots lack of snow och om jag får lite tid i helgen trots MUF-utbildning så ska jag försöka ge mig ut i affärerna och spana vidare, so long bitches!

Kommentarer
Postat av: Jenny Kullin

Åh, nu blev jag mycket sugen på att besöka U.O snarast ;P

Postat av: Anonym

Hurrah! tack för smset :)

2006-11-27 @ 20:34:08
Postat av: gustav

och än en gång råkade jag mot min vilja bli anonym i en kommentar!

2006-11-27 @ 20:35:03
Postat av: l

ursäkta den lite konstiga frågan :p men hur många paket cigaretter röker du i veckan?

2006-11-27 @ 23:15:30
Postat av: Jonas

Ouff! I NYC var det bara Urban outfit som gällde!;) fan vad snygga grejer dom har

2006-11-28 @ 10:57:33
Postat av: Bells

Jenny Kullin: you better!
Gustav: anonyma kommentarer är en bitch, men varsegod sötnos!
I: och du är vem? om du gärna vill veta så ca. 2 paket.
Jonas: Jysse eller annan Jonas? Lika namn är knepigt.

2006-11-28 @ 23:01:31
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: nova

det är bra bella, det är inte så mycket alls faktiskt, håll det så.. ciggaretterna alltså. och sluta när du är 22!

2006-11-29 @ 11:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback