Tisdag - feel the joy of spending money

Tisdagmorgon är samma sak som Matte C och det betyder derivata - även om min söta gamling till mattelärare inte vill skrämma oss med ordet utan kallar det för "en smart lösning att komma förbi allt krångel".
Annars innebar skoldagen mest långa väntetider, raggmunkar och beskedet att Fabi ligger på sjukhus med en cysta i magen. Oroliga cigarettpauser till följd för oss andra. Mycket koreografi blev det idag också plus att Lova passade på att göra sig ovän med hela gymmet eftersom vi spelade Heartbeats på repeat i en timmes tid.

Passade på att gå på stan efter skoldagens slut, länge sedan jag kunde unna mig sådant lyx - därav dagens rubrik. Det är underligt hur shopping kan göra dig lycklig, hur materiella ting i en styv papperspåse kan få dig att le brett trots att kontot är betydligt lättare än innan. Fars dag-present, underkläder, böcker och Yankee candles stod på inköpslistan, bara vardagslyx med andra ord.
Letade också efter
jello till pojken min men utan resultat, för hur gott låter det med limesmak utan socker? Hur som haver så var jag inte det minsta taggad på att åka över halva stan för att eventuellt finna det. Annars var det lite intressant att butiksbiträdet trodde att jag var amerikan i blodet och envisades med att bara prata engelska med mig trots att jag i var och varannan mening använde svenska ord.

Planerade V&R-strategin med Josefine, här är vi seriösa värre tills Chris ringde och meddelade att de högsta hönsen inom MUF-Uppsala läser min blogg, oops. Så puss på er från Stockholmsflickan som tycker om att dricka vin i era lokaler och glöm inte att kommentera nästa gång för det är så himla tråkigt med anonyma läsare!

Nu ska jag läsa vidare i American Psycho av Bret Easton Ellis och dricka thé, ship ahoy!

Kommentarer
Postat av: Vanja

Låter som en härlig eftermiddag.

Postat av: Emelie

Puss på muf uppsala från den andra stockholmsflickan som även hon tycker om att dricka vin i era lokaler ;P

2006-11-07 @ 19:06:17
URL: http://e1989.blogg.se
Postat av: Bells

Vanja: det var det!
Emelie: Puss på min partner in crime

2006-11-08 @ 17:51:10
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback